Ventspilī notiks «Kurzemes prozas lasījumi 2014»

Kā ierasts,  ziemai tuvojoties, rakstnieki gatavo vienu no interesantākajiem pasākumiem  rakstniecībā  – decembrī  galvaspilsētā notiek  literatūras festivāls "Prozas lasījumi", kur piedalās ne tikai rakstnieki no Latvijas, bet publiku pulcē arī viesi no ārvalstīm. "Prozas Lasījumos" Rīgā  piedalās arī kurzemnieki, kā arī  jaunie literāti no Latvijas Rakstnieku savienības paspārnē esošās Kultūras programmas "Literārā Akadēmija".  

Lai kļūtu par festivāla dalībnieku, Kurzemē jau piekto gadu norisināsies "Kurzemes prozas lasījumi"  un  šajos lasījumos savu darbu var pieteikt ikviens prozas rakstītājs. Par "Kurzemes  prozas lasījumi 2014" dalībnieku kļūst uzaicinātie autori lasīt savu iesniegto darbu reģionālajā konkursā  Ventspilī. Pēc publiskā priekšlasījuma – literārā darba izvērtēšanas,  žūrija nosaka labāko literāro darbu un tā sniegumu, uzvarētājs kļūst par "Prozas lasījumi" dalībnieku Rīgā. Šogad "Kurzemes Prozas lasījumi 2014", kā jau ierasts,  notiks Ventspils Starptautiskā rakstnieku un tulkotāju mājā. Pieteikumi jāiesūta līdz 19. novembrim. Lasījumos piedalās ganiesācēji litertaūrā, gan jau labi zināmi prozas autori. Ar informāciju var iepazīties biblioteka.ventspils.lv/izsludina-konkursu-kurzemes-prozas-lasijumi-2014/.

Kurzemes prozas lasījumu konkursā 2013.gadā piedalījās 21 Kurzemes autors. Vairāki autori šajos lasījumos piedalījušies arī no Liepājas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52550697sec.