Cēsīs aicina izbaudīt Rudens restorānu nedēļu

Kā garšo rudens? Pēc karsti kūpošas krēmzupas ezera krastā - kad pirksti salti, bet zupa māla bļodā tos silda, gaileņu mērces, kuru pagatavot tik labi kā ome spēj tikai Cēsu restorāni, un ābolu-brūkleņu plātsmaizes, kas likusi visai mājai smaržot pēc piemājas dārza - saldi un silti, tieši tik mājīgu un sirsnīgu Cēsu Rudens restorānu nedēļu ikvienam dāvās no 2019. gada 21.-27. oktobrim.

Ceturtajā oktobra nedēļā jau ceturto reizi pēc kārtas Cēsu restorāni pulcēs viesus, lai atzīmētu restorānu nedēļu, kuras laikā cēsniekiem un pilsētas viesiem būs lieliska iespēja nobaudīt izsmalcinātus un garšu bagātus ēdienus par īpaši draudzīgām cenām. Šoreiz gardēžus ciemos aicinās nu jau 7 Cēsu pilsētas un apkārtnes restorāni - "Cafe2Locals", "Go To Sushi Bar", "Hotel Cēsis", "Jāņoga", "Jonathan SPA Hotel", "H.E. Vanadziņš Ziemeļu restorāns" un "Villa Santa".

Kā jau ierasts, ikvienam būs iespēja baudīt trīs ēdienu maltīti, kur šī īpašā piedāvājuma cena visos restorānos būs – 20,00 EUR. Ēdienkartes atšķirsies no uzņēmumu ikdienā piedāvāto ēdienu klāsta ar īpaši rudenim raksturīgām veltēm. Šogad akcentētas tiks rudens ogu garšas – pīlādži, smiltsērkšķi, cidonijas, plūmes un dzērvenes.

Cēsu Rudens Restorānu nedēļas ietvaros, gardēži neizpaliks bez pārsteigumiem - no 7. - 13. oktobrim norisināsies konkurss un 14. oktobrī tiks izlozētas piecas dāvanu kartes 2 personām īpašajam restorānu nedēļas piedāvājumam kādā no restorāniem. Lai nepalaistu garām šo lielisko iespēju, aicinām sekot Cēsu Tūrisma informācijas centra aktivitātēm sociālajos tīklos – Facebook "Tūrisms Cēsīs" un "Cēsu Rudens Restorānu nedēļa 2019 | Cēsis Autumn Restaurant week", kā arī Twitter @VisitCesis!

Savukārt restorānu nedēļas laikā, tās apmeklētāji tiks aicināti piedalīties Instagram konkursā, kur restorāna favorītbildes īpašnieks saņems dāvanu karti maltītei divām personām. Viss kas būs jādara - jāiemūžina pasniegtais restorānu nedēļas piedāvājums, jāatzīmē restorāns, jāizmanto mirkļbirka #TasteCesis un attiecīgā restorāna mirkļbirka. Uzvarētāji tiks paziņoti 28. oktobrī.

Lai gardēži varētu savlaicīgi iepazīties ar rudens restorānu nedēļas piedāvājumu un izvēlēties sev vistīkamākās maltītes, drīzumā katra restorāna sarūpētā ēdienkarte būs pieejama Cēsu Tūrisma informācijas centra mājas lapā www.visit.cesis.lv un sociālajos tīklos.  Pirms došanās uz izvēlēto restorānu, ieteicams veikt iepriekšēju galdiņu rezervāciju.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Senioru vīru kora “Baltie bērzi” koncerts Valmieras TIC
28.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā senioru vīru kora “Baltie bērzi” 30 gadu jubilejas koncerts. Īpašais viesis: Zigfrīds Muktupāvels. | Skatīt vairāk
5 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.82012606sec.