Liepājas vokālais ansamblis «Šokolāde» sestdien aicina uz piecu gadu jubilejas koncertu

Šo sestdien, 4. novembrī, pulksten 17.00 Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra vokālais ansamblis “Šokolāde” (vadītāja Daiga Ozola) atzīmēs piecu gadu jubileju koncertā “Katrs gads kā viena diena”.

Liepājas Latviešu biedrības nama Lielajā zālē koncertā ar muzikāliem sveicieniem gaviļniekus sveiks viesi – Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra bērnu un jauniešu vokālā studija “Pērlītes” (vadītāja Iveta Logina), vīru vokālais ansamblis “Dziedonis” (vadītājs Valdis Aivars), vidējās paaudzes deju kolektīvs “Kvēle” (vadītāja Ingrīda Lūka), kā arī “Gulbju dīķa JAZZ BAND” (vadītājs Egils Madelis, mākslinieciskais vadītājs Imants Meķis), Juris Pavītols un Matīss Pavītols. Ieeja bez maksas.

Vokālais ansamblis “Šokolāde” dibināts 2012. gadā, kad kopā sanākušie domubiedri Daigas Ozolas un Dinas Sležes vadībā noturēja pirmos mēģinājumus Liepājas Tautas mākslas un kultūras centrā. Jau kopš 2013. gada vokālais ansamblis, kā stāsta vadītāja Daiga Ozola, iekļuva Dziesmu un Deju svētku ielu koncertu maratonā. Turpmāk ik gadu vokālo ansambļu skatēs iegūtas pirmās un augstākās pakāpes diplomi, apliecinot dziedātāju izaugsmi un mērķtiecību. Piecu gadu laikā sniegtas dažādas koncertprogrammas Liepājā, kā arī izveidojusies laba sadarbība ar tuvējo novadu kultūras namiem, kas aicina dziedātājus kuplināt dažādu svētku sarīkojumus.

Kolektīvā apvienojušies dažāda vecuma cilvēki, kuri vēlas radoši izpausties kopīgi dziedot un muzicējot. Vokālais ansamblis “Šokolāde” popularizē klasiskas un mūsdienīgas latviešu tautas dziesmu apdares, latviešu komponistu oriģināldziesmas, dažādu tautu populāro mūziku gan a capella, gan ar instrumentālo pavadījumu.

Aicinot uz jubilejas koncertu, ansambļa vadītāja Daiga Ozola stāsta: “Koncertā kopā ar draugiem atcerēsimies piedzīvoto savos piecos darbības gados. Gan mēs paši, gan mūsu dziesmas bijušas kā šokolāde ar dažādām garšām – balto, rūgto, tumšo ar riekstiem, rozīnēm, pat ar čilli pipariem!”

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16466498sec.