Aicina uz simtgades lielkoncertu «LIEPĀJA izAICINA»

Jau šo piektdien un sestdien, 16. un 17. martā, Liepājas Olimpiskā centra arēnā notiks ilgi gaidītais un lolotais simtgades lielkoncerts “LIEPĀJA izAICINA”. Tie būs grandiozi svētki gan tā apmeklētājiem, gan vairāk nekā 500 dalībniekiem, gan visiem tiem, kuri iesaistīti koncerta izveidē. Par simbolisku samaksu koncertus iespējams apmeklēt ikvienam liepājniekam un pilsētas viesim. Biļetes cena ir 5 eiro.

Nupat rit noslēdzošie sagatavošanās darbi, lai divus vakarus pēc kārtas Liepājā satiktos radoši un talantīgi jaunieši no visas Latvijas, brīnišķīgi, tautā mīlēti solisti, mūziķi, dejotāji, ielu vingrotāji un citi. Šis būs īpašs koncerts, jo visi koncerta aspekti tapuši profesionāļu un Liepājas jauniešu kopdarbā. Vairāk nekā 30 jaunieši jau kopš oktobra aktīvi strādājuši pie pasākuma režijas, scenogrāfijas un publicitātes.

Lielkoncertā kopā ar jauniešiem uz skatuves kāps vairāki viesmākslinieki. Kopā ar Jāni Aišpuru, Valteru Pūci, Uldi Marhilēviču, repa mākslinieci VIŅU, Ivo Fominu, Daumantu Kalniņu, Anci Krauzi un citiem, jauno talantu izpildījumā izskanēs populāri Latvijas autoru skaņdarbi, deju uzvedumi un citi radoši priekšnesumi.

Īpaši šim koncertam komponēti jaundarbi, tostarp grupas "My Radiant You" dalībnieka Jāņa Driksnas kopīgi ar Liepājas jauniešiem radīts skaņdarbs "Vēja dziesma". Savukārt jauniešu stīgu grupa koncertā izpildīs leģendārā komponista Ulda Marhilēviča instrumentālu jaundarbu.

Muzikāli daudzveidīgo koncertprogrammu papildinās dažādas modernās dejas performances un īpaši šovi, piedaloties divkārtējam pasaules čempionam ielu vingrošanā Danielam Laizānam un profesionālam BMX braucējam Dāvim Dudelim. Pasākuma vadītājas lomā iejutīsies šarmantā TV dīva Dagmāra Legante kopā ar atraktīvo liepājnieku Aigaru Kārkliņu.

Pasākumu organizē Liepājas pilsētas pašvaldības iestāde “Kultūras pārvalde” sadarbībā ar Latvijas Republikas Kultūras ministriju.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 20.04.2024 👉EKSKURSIJU CEĻOJUMI JEBKURAI GAUMEI! Latvia Tours
Brīnišķīga iespēja skatīt unikālus dabas, vēstures un mākslas pieminekļus, piedalīties vietējos svētkos, fiestās un festivālos, iepazīties ar | Skatīt vairāk
no 53.00 EUR
Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana. TAKA
Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde ‘’TAKA’’ aicina 26. aprīlī plkst. 10.00 apmeklēt tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17625594sec.