Aicina pieteikties Liepājas Tehniskās apskates naktij

Sākusies pieteikšanās Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) organizētajai Liepājas “Tehniskās apskates naktij”. Autovadītāji tiek aicināti pieteikties pasākumam CSDD e-pakalpojumos https://e.csdd.lv/tanaktspiet/.

Sestdien, 18.augustā, no plkst. 17.00 līdz 01.00 CSDD Liepājas tehniskās apskates stacijā  (Brīvības ielā 148a) notiks šogad Kurzemē vienīgais “Tehniskās apskates nakts” pasākums. CSDD jau septīto gadu visā Latvijā piedāvās autovadītājiem bez maksas veikt auto diagnostiku, lai pārliecinātos par sava spēkrata drošību. Ja klients vēlēsies, viņš varēs veikt arī sava auto tehnisko apskati un saņemt uzlīmi, pirms tam veicot nepieciešamos maksājumus.

Aicinām cilvēkus sekot līdzi informācijai par iespēju pierakstīties uz bezmaksas auto diagnostiku, jo katru dienu e-pakalpojumos tiks piedāvāti jauni pieraksta laiki.

Liepāja Tehniskās apskates nakts notiks jau otro reizi. Iepriekš, 2014.gadā, Liepāja tika pārbaudīti 163 auto.

Nākamie “Tehniskās apskates nakts - 2018” pasākumi notiks Rīgā (26.augustā), savukārt noslēgsies Jelgavas jaunuzceltajā tehniskās apskates stacijā (22.09).

Liepājas tehniskās apskates stacijā pērn tika pārbaudīti 23 439 automobiļu. Tā ir visnoslogotā tehniskās apskates stacija Kurzemē. Dienā Liepāja vidēji apkalpo 93 klientu. Ar pirmo reizi tehnisko apskati Liepāja veic 61% auto, savukārt Latvijā šis rādītājs 2017.gadā bija vidēji 60%.

Informējam, ka pasākuma laikā tiks filmēts un fotografēts. Šie materiāli var tikt izmantoti publicitātei. Ierodoties uz pasākumu, jūs apliecināt, ka jums pret to nav iebildumu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::5.3358202sec.