Liepājā pēc rekonstrukcijas uzstāda atjaunoto Fazer pulksteni

Liepājā pēc trīs mēnešu rekonstrukcijas Tirgoņu ielas laukumā atklāts atjaunotais "Fazer" pulkstenis. Pulkstenim ir veikts kapitālais remonts, atjaunota fasāde un uzstādīts jauns GPS pulksteņa mehānisms, kas ticis pasūtīts īpaši no Šveices.

22 gadu laikā "Fazer" pulkstenis ir kļuvis par iecienītu satikšanās vietu liepājniekiem un par neiztrūkstošu pilsētas simbolu.  Pirmo reizi "Fazer" pulkstenis Liepājā uzstādīts 90. gadu sākumā, tolaik tam kļūstot par pirmo šāda veida uzņēmuma pulksteni pasaulē.

"Esam priecīgi paziņot, ka šodien varam no jauna atklāt "Fazer" pulksteni Liepājā. Mēs, "Fazer" iestājamies par patiesi sirsnīgiem un skaistiem mirkļiem! Tādēļ ceram, ka pulkstenis iepriecinās liepājniekus un arī turpinās kalpot kā satikšanās vieta, kā arī būs noderīgs laikrādis un orientieris pilsētniekiem, gan pilsētas viesiem," atklāj "Fazer Latvija" mārketinga vadītāja Zane Bērziņa.

"Iepriecina, ka mūsu sadarbība ar "Fazer" ir vainagojusies ar atjauninātu vides objektu. Liepājnieki jau pieraduši, ka Tirgoņu ielas galā jāskatās, cik ir pulkstenis – tagad tas atkal darbojas un ieguvis jaunu izskatu. Gaišais krāsojums un veiktais pamatnes labiekārtojums ir atsvaidzinošs akcents, kas ilgi gaidīts un šajā brīdī ļoti vajadzīgs," stāsta Liepājas pilsētas galvenā māksliniece Agita Ansule.

Jau ziņots, ka "Fazer" laikrādis tika demontēts un nodots rekonstrukcijai šī gada februārī. Pulksteņa restaurācijas darbus pēc uzņēmuma "Fazer Latvija" pasūtījuma veicis uzņēmums SIA "First", savukārt atjaunotā pulksteņa mehānisma piegādi no Šveices nodrošināja uzņēmums SIA "Laika Stils".

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.58577013sec.