Sajūti Liepājas garšu, baudot vakariņas pazemē

Augustā Liepājā sāksies pasākumu sērija nebijušām, izsmalcinātām vakariņām redāna* pazemes tunelī. Tā būs multimediāla garšu performance, kur satiksies spilgti Liepājas kontrasti vienuviet, aizvedot klātesošos tikai šai pilsētai piederošā sajūtu ceļojumā.

Pasākumā cilvēki varēs baudīt īpašas, estētiski un neparasti noformētas sešu kārtu vakariņas, kur par Liepāju stāsta šīs pilsētas laiks, vietas, garšas un niansētas smaržas. Galvenajā lomā šoreiz būs pats viesis – jo vairāk katrs iesaistīsies, jo vairāk spēs izbaudīt īsto Liepājas garšu. Interesanti, ka notikums iztiks bez vakara vadītāja, tomēr tajā nemanāmi piedalīsies tulkotājs, aktieris un mūziķis Emīls Dreiblats, kurš vedīs klātesošos "pastaigā", sākot ar Pētertirgu līdz pat mazām ieliņām.

"Liepāju nevar izstāstīt. To var sadzirdēt. To var sajust. To var izgaršot," saka pasākuma scenārija autore Maija Kalniņa. "Liepāja ir mīlestība. Kur savējie tiekas, lai piedzimtu bezgalība."

Pasākuma idejas autori ir radošā apvienība "Šarmants", savukārt ar Liepājas garšu pasauli iepazīstinās restorāna "Roma" šefpavāri. Performance tapusi ar Liepājas pilsētas pašvaldības finansiālu atbalstu un sadarbībā ar Karostas glābšanas biedrību, tūrisma aģentūru "Ap Sauli", drukas studiju "InCopy" un viesnīcu "Promenāde".

Pirmie vakariņu seansi paredzēti 7., 12. un 15. augustā. Vietu skaits būs ierobežots. Biļetes iepriekšpārdošanā no 30. jūlija, tomēr jau patlaban ir iespēja vieniem no pirmajiem uzzināt visus jaunumus, atstājot savu e-pasta adresi vietnē sajutiliepajasgarsu.lv. Pērkot biļeti, 15% atlaide jebkuram viesnīcas "Promenāde" numuriņam.

*daļa no 19. gs. beigās būvētā cara laika cietokšņa, kur 1919. gadā notika sīvas cīņas, aizstāvot Liepāju pret Bermonta karaspēku.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Latvija
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.393121sec.