Multimediālo performanci «Sajūti Liepājas garšu» varēs baudīt arī septembrī (video)

Pēc skatītāju pieprasījuma radošā apvienība Šarmants izsludina seansu multimediālajai performancei "Sajūti Liepājas garšu" Karostas redāna* tunelī 2020. gada 3. septembrī.

Notikumā satiksies spilgti Liepājas kontrasti vienuviet, aizvedot klātesošos tikai šai pilsētai piederošā sajūtu ceļojumā.

"Sajūti Liepājas garšu" ir īpašas, estētiski noformētas sešu kārtu vakariņas, kur par Liepāju stāsta šīs pilsētas laiks, vietas, garšas un smaržas. Viesi var sajust pilsētas sirdspukstus, un ikviens kļūst par liecinieku vēstures noslēpumiem, greznai ārišķībai un vienkāršuma šarmam. Kā saka pasākuma scenārija autore Maija Kalniņa, nekas cits neatliek, kā vien ļauties un palaist dvēseli ganībās.

Galvenajā lomā ir pats viesis – jo vairāk katrs iesaistās, jo niansētāk spēj izbaudīt īsto Liepājas garšu. Notikumam nav vakara vadītāja, tomēr tajā nemanāmi piedalās tulkotājs, aktieris un mūziķis Emīls Dreiblats, kurš ved klātesošos "pastaigā", sākot ar Pētertirgu līdz pat mazām ieliņām.

Pasākuma idejas autori ir radošā apvienība "Šarmants", un tā fokusā ir talantīgās dzejnieces Maijas Kalniņas oriģināldarbs. Savukārt ar Liepājas garšu pasauli iepazīstina restorāna "Roma" šefpavāri. Performance tapusi ar Liepājas pilsētas pašvaldības finansiālu atbalstu un sadarbībā ar Karostas glābšanas biedrību, tūrisma aģentūru "Ap Sauli", drukas studiju "InCopy" un viesnīcu "Promenāde".

Pirmie vakariņu seansi norisinājās augustā, tomēr, ņemot vērā lielo interesi, pasākuma organizatori nolēmuši piedāvāt papildu seansus. Pirmais no tiem notiks 3. septembrī. Vietu skaits ierobežots. Biļetes iespējams rezervēt vietnē sajutiliepajasgarsu.lv. Iegādājoties biļeti, 15% atlaide jebkuram viesnīcas "Promenāde" numuriņam, kā arī cenā iekļauts transfērs no Liepājas centra uz Karostu un atpakaļ.

*daļa no 19. gs. beigās būvētā cara laika cietokšņa, kur 1919. gadā notika sīvas cīņas, aizstāvot Liepāju pret Bermonta karaspēku

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Senioru vīru kora “Baltie bērzi” koncerts Valmieras TIC
28.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā senioru vīru kora “Baltie bērzi” 30 gadu jubilejas koncerts. Īpašais viesis: Zigfrīds Muktupāvels. | Skatīt vairāk
Latvija 5 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi"  Tukuma TIC
Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi" korim ar ērģelēm. Piedalās Rihards Dubra un sieviešu koris "Noktirne". | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.06821108sec.