Ņujorkas emocijas dejas izrādē «Netici visam, ko redzi!»

Sakarā ar skatītāju vairākkārtējiem lūgumiem, Līgas Libertes dejas teātris izdejos Ņujorkas stāstu „Netici visam, ko redzi!” 2014.gada 8.novembrī Liepājā. Šo izrādi līdz šim jau ir noskatījušies vairāki simti skatītāju Rīgā un Rēzeknē.

Tā jau ir piektā horeogrāfes Līgas Libertes - Lasmanes veidotā dejas izrāde. Galvenā iedvesma šim darbam horeogrāfei ir radusies, 2012.-2013.gadā kopumā četrus mēnešus pavadot Ņujorkā, mācoties Brodvejas deju skolā. Līga Liberte - Lasmane ir diplomēta horeogrāfe, kura vada savu džeza deju studiju „Body and Soul” un Līgas Libertes dejas teātri un regulāri stažējas ārzemēs – Ņujorkā, Londonā, Nicā.

Par piedzīvoto Ņujorkā L.Liberte - Lasmane stāsta: „Esmu sapratusi, ka Ņujorka ir salauzto siržu un vientuļo cilvēku pilsēta, kur seksuālai orientācijai var būt tikpat liela nozīme kā CV. Pa gabalu Ņujorka šķiet kā skaisti iesaiņota dāvana, taču, ņemot nost pa kārtai iesaiņojuma papīru, tu atklāj, ka kastītē iekšā ir kaut kas pavisam cits. Kad liekas, ka jau pazīsti šo pilsētu, tā atkal pārsteidz tevi nesagatavotu. Tu to gribi ienīst, jo viss te ir tik uzbāzīgs un pārspīlēts, bet saproti, ka par spīti visam - tu arvien dziļāk iemīlies šajā debesskrāpju mekā. Paldies, Ņujorka, ka tu man iemācīji redzēt un just ar acīm ciet."

Jaunajā uzvedumā piedalīsies Līgas Libertes dejas teātra dejotāji, kas ir izturējuši atlasi uz šo laikmetīgā džeza (contemporary jazz) dejas stilā ieturēto izrādi. Kā stāsta „Netici visam, ko redzi!” idejas autore L.Liberte - Lasmane, "jaunā izrāde būs īsta enerģijas bumba, kur skatītājs tiks provocēts ar notiekošo uz skatuves. Izrādei esmu izvēlējusies ļoti spēcīgu mūziku, līdz ar to dejotājiem būs jāizdejo sarežģīta horeogrāfija, savukārt skatītājiem būs jāpiedzīvo negaidītas emocijas un kaislības uz skatuves ”.

Izrāde tiks izrādīta:

2014.gada 8.novembrī plkst. 18:00 Liepājas Olimpiskajā centrā, Rožu zāle

Biļetes: www.bilesuparadize.lv

Vairāk informācija:

 www.bodyandsoul.lv

www.facebook.com/LigasLibertesDejasTeatris

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Latvija
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 26.04.2024 Kāzu ceremoniju vietas Skrīveros Aizkraukles novada TIC
Ieskaties un uzzini par četrām skaistām, mazliet neparastām laulību ceremoniju vietām Skrīveros. Neviens viesis nepaliks vienaldzīgs un kāzu foto būs | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.90224504sec.