8 veidi kā apceļot pasauli lētāk [1]

Kaislīgākie ceļotāji joprojām izdomā jaunus veidus, kā ietaupīt un ceļot lētāk. Lūk, interesantākie un reālistiskākie veidi lētākam ceļojumam pa pasauli. 

1."WWOOF" ir starptautiska kompānija, kas palīdz tiem, kuri vēlas strādāt brīvprātīgajā darbā kādā no bioloģiskajām saimniecībām. Ja arī tevi interesē, ieskaties: šeit. Jāpiemin, ka daudzi lauksaimnieki ir gatavi atvērt savas mājas ceļotājiem, kuri neiebilst pastrādāt pāris stundas, pretī par to saņemot brīvpusdienas, kā arī iespēju dažas dienas (vai nedēļas) pavadīt kādā valstī.

2.Kļūstot par slepeno jeb noslēpumaino pircēju, tev nebūs kontrole pār to, kad un kur tu ceļosi, taču tā būs izdevība nokļūt valstī bez maksas, turklāt par to saņemot samaksu.  

3.Šim variantam būs nepieciešams labs CV un motivācijas vēstule. Ja tas tev ir, tad droši piesakies uz kādas mājas pieskatīšanu kādā no tevis iekārotākajām valstīm. Tā ir iespēja saņemt bezmaksas naktsmītni apmaiņā pret dārza laistīšanu, pastaigu ar suni un citiem darbiem. Turklāt, šajā darbā atliek laiks pilsētas apskatei. 

4.Autostopi tiek uzskatīti par bīstamu variantu, kas derēs drosmīgakajiem. Iespēja braukt par brīvu, iepazīties ar jauniem cilvēkiem un, iespējams,nokļūt vietās par kurām pats nevarēji iedomāties. 

5.Angļu valoda ir globāla valoda, kuru vēlas iemācīties daudzi. Iespējams, ka pieprasījums ir lielāks par piedāvajumu. Ja tava angļu valoda ir augstā līmenī, tad dodies uz ārzemēm, lai dalītos ar to. Tā ir arī viena no atalgotākajām ceļotāju nodarbēm. Pavadot ļoti daudz laika vietējā kultūrā, varēsi to labāk iepazīt.

6.Ja esi plānojis pabūt vienā vietā, tad vari pieteikties par tūristu gidu. Šādam darbam ir nepieciešamas labas angļu valodas zināšanas un izcilas saskarsmes spējas. 

7.Ja nebaidies no augstuma un lidojumiem, piesakies uz stjuartu apmācībām. Labi apmaksāts darbs, izaugsmes iespējas, pluss- kompānijas dažādie bonusi ceļošanai. 

8.Līdzdarbošanās Miera korpusā ir 27 mēnešu saistības, taču tas ir darbs ar neskaitāmām priekšrocībām, tostarp ar medicīnas un zobārsta aprūpi, bezmaksas transportu no vienas valsts uz otru, intensīvu valodas apmācību, pārtiku, mājokli, kā arī pēc darba pabeigšanas, tiek izsniegts atalgojums, kas vidēji ir 7000 tūkstoš dolāri. Darbs Miera korpusā piedāvā arī 48 dienu apmaksātu atvaļinājumu. Vairāk informācijas: šeit

Ja kāda no idejām tevi ir uzrunājusi, apdomā to kārtīgi. Jebkurš darbs prasa fizisku un emocionālu izturību.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 kur un kā 01/07/2015 18:54 Nesapratu kur var pieteikties uz 2.punktā minēto slepeno pircēju????


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.38568616sec.