Kā ietaupīt naudu lielpilsētā, neliedzot sev prieku un izklaidi

Izklaides izvēles iespējas lielpilsētā ir vairāk. Tajā pašā laikā ir jārēķinās, ka par šīm izklaidēm nāksies šķirties no lielākas naudas summas, nekā par mazpilsētā pavadīto laiku. Portāls par vīnu un ēdieniem iesaka, kā taupīt un neliegt sev prieku dzīvojot lielpilsētā.

Atrodi izdevīgus piedāvājumus

Pilsētas kafejnīcas ir pilnas ar piedāvājumiem, kas derēs arī tavai kabatai. Piemēram, vēlo brokastu piedāvājumi, akcija ''Ņem divus, maksā par vienu'' un citi piedāvājumi. Izmanto iespēju ēst viesnīcu restorānos, kur parasti ir vieni no labākajiem pusdienu piedāvājumiem.

Izmanto bezmaksas izklaides iespējas

Daudzās pilsētās notiek svētku koncertu, tradīciju pasākumi. Kā arī muzeji piedāvā bezmaksas ieejas dienu. Izpēti pilsētas bezmaksas pasākumu sarakstu, lai atļautos izpriecāties, neizdodot ne centa. Rīgas pasākumus vari apskatīt šeit – www.liveriga.com

Izmanto kupona pirkšanu internetā

Iegādājot sev interesējošos kuponu, ietaupīsi uz friziera, manikīra, masāžu, un citām procedūru izmaksām.

Gatavo kafiju

Pētījumā atklāts, ka amerikāņu strādnieki savai ikdienas kafijai tērē vairāk nekā 5 dolārus dienā, kas ir aptuveni 1092 ASV dolāru par kafiju gadā. Iespaidīga summa? Labāk kafiju gatavot pašam un ar laiku manīt sevī kafijas gatavošanas iemaņas un, protams, ietaupījumus.

Kļūsti par brīvprātīgo

Iestājoties kādā organizācijā, tu vari palīdzēt un reizē arī izklaidēties. Piemēram, ja organizācija nodarbojas ar sporta spēļu rīkošanu, tad gatavojies doties uz Eiropas čempionātu basketbolā.  

Satiec draugus omulīgās mājas ballītēs

Restorānā par tavu vīna glāzi, rēķins būs tikpat liels cik nopirktā vīna pudele veikalā. Ļaujies jautrām sarunām, iztērējot mazāk un esot nepiespiestā atmosfērā – mājās.

Ceļo ar velosipēdu

Bez ierobežojumiem ar velosipēdu tu vari apceļot skaistākās Latvijas takas. Ceļojumā apstāsies tur, kur tev patiks, uzņemsi adrenalīnu brīdī, kad izjutīsi vajadzību un apkārt būs kompānija, ko esi izvēlējies.

Staigā

Pilsētu vislabāk iepazīsi to apstaigājot. Tu iepazīsies ar jaunām vietām, ar vietā, kas reiz bijušas topā, ar piedāvājumu saucieniem skatlogos, un daudz ko citu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 23.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 23.04.2024 Summer Sound 2024 Liepājas reģiona TIB
Grandiozākais pludmales festivāls Baltijā “Summer Sound”, kas šogad notiks 2. un 3. augustā Liepājā, papildina pašmāju un starptautisko | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 27.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48027897sec.