«Bed & Breakfast» hosteļi piedāvā atpūsties aktīvi

“Bed & Breakfast” hosteļi sniedz viesiem iespēju apmesties savā hostelī un nodarboties ar aktīvu dzīvesveidu. Vietne www.bedandbreakfast.com piedāvā saviem lietotājiem iespēju arī atlasīt hosteļus ar fitnesa novirzienu.  Rakstā tiek piedāvāti daži populāri B&B hosteļi ASV.

"Bespoke Inn, Café & Bicycles"

Scottsdale, Arizona

Šīs hostelis viesiem piedāvā rezervēt privātu dzīvokli un trīs viesu istabas. Hostelī atrodas plašs peldbaseins, fitnesa studija un velosipēdu veikals, kas piedāvā viesiem iegādāties “British Pashley” velosipēdus.

"Cozy Cactus Bed & Breakfast"

Sedona, Arizona

Hostelis piedāvā mājīgu naktsmītni ar lieliskiem skatiem uz sarkanajām Arizonas klintīm. Hostelis piedāvā trīs dažādu veidu brokastis, kuras viesi var izvēlēties, pirms došanās pārgājienos pār “Coconino National Forest”. Tur iespējams baudīt nepārspējamus dabas skatus.

"Wellspring Ranch"

Cayucos, Kalfornija

“Wellspring Ranch” hotelis saviem viesiem piedāvā 105 hektāru neskartu Kalifornijas apburošo dabu. Viesiem šajā hostelī tiek sniegta viegli pieejama piekļuve pārgājienu takām. Hostelis arī piedāvā saviem viesiem doties pastaigā gar dīķiem un dārziem, rīkot piknikus, apmeklēt jogas nodarbības, pirtis un masāžas.

"The Inn at I’on

Mount Pleasant, Dienvidkarolīna

Hostelis apvieno viesmīlību un siltumu. Katram viesim tiek piešķirta piekļuve privātajam “I’On Club”. Sporta klubā ir septiņi tenisa korti ar pieejamiem tenisa treneriem. Papildus tam sporta klubā iespējams apmeklēt arī vienu no trim peldbaseiniem.

"The French Manor"

South Sterling, Pensilvānija

Noslēgtais hostelis, kur atrodas klātienes spa, ietver 19 istabas “Poconos” kalngalā. Viesnīcā pieejams iekštelpu baseins un fitnesa istaba. Viesnīca piedāvā saviem viesiem slēpošanas pacēlāju biļetes uz kalniem "Camelback” un “Sno Mountain”. Katram viesim tiek uzdāvināta “tote” stila soma, kas satur ūdens pudeli, ceļošanas karti, lūpu balzāmu un svaigus augļus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Restorānu nedēļa aicina garšu ceļojumā Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies no 12. līdz 21. aprīlim un tajā īpašās ēdienkartes piedāvās 23 Liepājas restorāni un kafejnīcas. | Skatīt vairāk
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.63908982sec.