Grand Hotel Kempinski Riga ģenerāldirektora amatā stājas Leons Baums

Grand Hotel Kempinski Riga, Latvijā pirmā pieczvaigžņu luksuss klases Kempinski viesnīca, oficiāli paziņo, ka no š.g. 1 aprīļa, par viesnīcas ģenerāldirektoru ir iecelts Leona Bauma kungs.

Leons Baums ir pieredzējis viesmīlības industrijas eksperts ar padziļinātu pieredzi viesnīcas darbības vadībā, kurš darbojas Kempinski grupas tīklā kopš 2007. gada. Viņš ir ļoti cienījams profesionālis, kurš ir ieguvis starptautisku pieredzi un ieņēmis vadošo viesnīcas ģenerāldirektora amatu Londonā - Kempinski Staffordas viesnīcā, vadījis prestižo Turcijas viesnīcu Çirağan Palace Kempinski Istanbul un nesen atgriezies no saulainās Abu Dhabi, kur ieņēmis viesnīcas vadītāja amatu Emirates Palace Abu Dhabi.

Ar 11 gadus ilgu pieredzi viesmīlības nozarē un plašām zināšanām senākajā Eiropas luksuss zīmola grupā - Kempinski, Bauma kungs ir ideāls kandidāts, lai vadītu lielisko Grand Hotel Kempinski Riga un virzītu pirmo grupas izveidoto īpašumu Latvijā kā līderi Rīgas viesnīcu tirgū."Mēs turpināsim iepriecināt mūsu viesus ar neaizmirstamu pieredzi un atbalstīsim aizsāktās tradīcijas, ar kurām Grand Hotel Kempinski Riga lepojas, vienlaikus cenšoties uzlabot pakalpojumu kvalitāti un zīmola vērtības," norāda Grand Hotel Kempinski Riga ģenerāldirektors Leons Baums.

Par Grand Hotel Kempinski Riga:

Izvietota iepretim slavenajam Latvijas Nacionālās operas namam un blakus Vecrīgai, kas iekļauta UNESCO Pasaules mantojuma sarakstā, viesnīca piedāvā absolūti jaunu komforta un elegances līmeni gan pilsētas viesiem, gan tās iedzīvotājiem. Grand Hotel Kempinski Riga piedāvā 141 pirmās klases numuru un apartamentus, divus restorānus un divus bārus, sešas ietilpīgas sanāksmju telpas, tajā skaitā Grand Ballroom konferenču zāli, kā arī pasaules klases SPA un atpūtas zonu. Brīnišķīgs panorāmas skats uz galvaspilsētu, izsmalcināts serviss un bagātīga kultūras pieredze gaida viesus no visas pasaules.

Par Kempinski:

Izveidota 1897. gadā, Kempinski Hotels ir Eiropas vecākā luksusa klases viesnīcu grupa. Kempinski mantojumu, kas nosaka nevainojamu, personīgi pielāgotu servisu un izcilu viesmīlību, papildina tā īpašumu ekskluzivitāte un individualitāte. Kempinski šobrīd pārvalda 76 pieczvaigžņu viesnīcu un rezidenču portfolio 31 valstī un turpina pievienot tam jaunus īpašumus Eiropā, Tuvajos Austrumos, Āfrikā, Āzijā un Amerikā. Ikviens no tiem atspoguļo Kempinski zīmola spēku un panākumus, nezaudējot saikni ar savu mantojumu. Portfolio iekļauj vēsturiskus īpašumus un arhitektūras pieminekļus, godalgotas urbānā dzīvesveida viesnīcas, pirmklasīgus kūrortus un prestižas rezidences. Katrs no tiem piedāvā kvalitāti, kuru viesi sagaida no Kempinski, vienlaikus iekļaujot katras atrašanās vietas kultūras tradīcijas. Kempinski ir dibinājis pasaules lielāko neatkarīgo viesnīcu zīmolu aliansi - Global Hotel Alliance (GHA).

www.kempinski.com • www.gha.com

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienu ieskandināšanas pasākums Liepājas reģiona TIB
Ceturtdien, 28. martā, plkst. 15 Liepājas muzejs Kūrmājas prospektā 16/18 aicina ģimenes ar bērniem uz Lieldienu ieskandināšanu, | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.38638997sec.