Radisson viesnīcas Rīgā aicina saudzēt vidi, atsakoties no plastmasas salmiņiem [1]

“Radisson Hotel Group” viesnīcas Rīgā 22. aprīlī kopā ar vairāk kā miljards cilvēkiem visā pasaulē atzīmēja Zemes dienu.

Esot daļai no “Radisson Hotel Group” ilgtspējas “Think Planet” iniciatīvas, septiņas Radisson Group viesnīcas Rīgā veiksmīgi piedalījušās Zemes Dienā 2018, kuras mērķis ir mainīt cilvēku attieksmi pret plastmasas radīto piesārņojumu. Lai vērstu sabiedrības uzmanību uz šo problēmu – sevišķi plastmasas salmiņu negatīvo ietekmi uz apkārtējo vidi – viesnīcas aizsāka akciju, novietojot informatīvas zīmes publiskās zonās par #refusethestraw (no angļu val. - atsakies no salmiņa) iniciatīvu.

Papildus iepriekšminētajam, Radisson Group viesnīcas  sadarbībā ar blogu seekthesimple.com organizēja Zero-Waste lekciju un EKO zobu pastas meistarklasi saviem klientiem, vietējiem uzņēmējiem, tirdzniecības palātām un vēstniecību pārstāvjiem. Apmeklētājus aicināja, izmantojot minimālisma un Zero-Waste domāšanu,  meklēt arvien jaunus veidus  kā saudzēt vidi, un mazināt radīto atkritumu daudzumu.

“Daudzas no mūsu atbildīgā biznesa aktivitātēm notiek visa gada garumā, taču šī gada aprīlī mēs vēlējāmies īpaši vērst uzmanību starptautiskajai Zemes Dienai un #RefuseTheStraw kustībai Radisson viesnīcās Rīgā”, teica Maikls Jakobi, reģionālais vadītājs Baltijas un Ukrainas Radisson viesnīcām. “Izmantojot atbildīga biznesa principus un aktivitātes, mēs varam padarīt katru brīdi īpašu, pozitīvi ietekmējot vietējo sabiedrību un vēršot tās uzmanību uz aktuālām vides problēmām.”

Sīkāka informācijai par firmas Responsible Business stratēģiju pieejama saitē: https://www.radissonhotelgroup.com/responsible-business.  

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Prieciņš 05/02/2018 19:13 Lieliskas ziņas! :)

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 01.04.2024 Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti Estravel Latvia
Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis | Skatīt vairāk
no 605 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16313601sec.