«AccorHotels» iegādājas «Mövenpick Hotels & Resorts»

Trešā lielākā viesnīcu ķēde pasaulē "AccorHotels" paziņojuši par to, ka kļūs vēl par lielāku uzņēmumu - uzņēmums noslēdzis vienošanos par "Mövenpick Hotels & Resorts" kompānijas iegādi. Darījums tiek lēsts aptuveni 482 miljonu eiro apmērā.

Kā vēstī Sebastiens Bazins, "AccorHotels" vadītājs, šāds solis sperts, lai nostiprinātu uzņēmuma vadošās pozīcijas Eiropas tirgū un turpinātu izaugsmi galamērķos, kas strauji gūst tūristu interesi - piemēram, Tuvajos Austrumos, Āfrikā un Āzijas-Okeānijas regionos.

""Mövenpick" zīmols ir perfekta kombinācija starp moderno un autentisko, tas lieliski papildinās mūsu viesnīcu portfolio. Mēs uzskatām, ka arī mūsu jaunās viesnīcas iegūs no mūsu zīmola, pārsvarā no uzticības pret zīmolu un attīstības iespējām," skaidroja Bazins.

Tāpat uzņēmuma vadītājs skaidroja, ka "Mövenpick Hotels & Resorts" klienti iegūs no "AccorHotels" lojalitātes programmas papildu iespējām, kā arī viesnīcām būs vieglāk organizēt savu ikdienas darbu - tiks uzlabota loģistika un optimizēta viesnīcu darbība.

Abu uzņēmumu apvienošanās gan vēl jāapstiprina atbildīgajām instancēm Eiropā. Paredzams, ka tas varētu notikt 2018.gada otrajā pusē.

"AccorHotels" portfolio ietilpst tādas viesnīcas kā "Ibis", "Mercure", "Pullman", "Novotel", "All Seasons" un citas. Kopumā "AccorHotels" pārvalda aptuveni 3700 viesnīcas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.1072762sec.