«Hotel Jūrmala Spa» komanda izveidojusi sirsnīgu sveicienu Latvijai Dzimšanas dienā (video)

Latvijas Dzimšanas dienas svinības un kulminācija ir tepat, pāris dienu attālumā. Liela daļa Latvijas iedzīvotāju ir parūpējušies, lai ar darbiem, vārdiem, rīcībām tiktu samīļota kaut daļiņa no šīs brīnišķīgās valsts, kurā dzīvojam.

Arī Hotel Jūrmala Spa komanda sagatavojusi sirsnīgu video, kurā Latvijas siltumu pludinājusi cauri savam darbam, ko veic ikdienā. Komanda pasakās Latvijai par kokiem, no kā radīts brīnišķīgais baseina dizains, ogām, kas pastiprina dzērienu garšas. Par vīniem, kam nav atkārtojama garša citviet pasaulē. Par augļiem un dārzeņiem, kas sezonāli ļauj pagatavot gardas maltītes. Par dabīgo kosmētiku un dabas veltēm, kas paspilgtina Spa procedūras. Par priežu staltumu un neatkārtojamo Jūrmalas dabu. Un visbeidzot – sirsnīgs paldies Latvijai, par tās radošajiem cilvēkiem, kas savus darbus veic ar lielu mīlestību.

Mūsdienīgā spa kūrortviesnīca un konferenču centrs Hotel Jūrmala Spa atrodas vien nelielas pastaigas attālumā no pludmales. Viesiem ir pieejams bezmaksas WiFi sabiedriskajās zonās, kā arī bezmaksas autostāvvieta.

Viesnīcas spa un veselības centrs, kurā tiek piedāvātas dažādas masāžas un ūdens procedūras, ir izvietots 2 stāvos. Spa zonā ir trīs dažādu temperatūru baseini, bērnu baseins ar slidkalniņu, burbuļvannas, 5 dažādas saunas, bērnu sauna, solārijs, kontrastduša, krievu duša, kaskāde, masāžu telpa un bārs.

Naktsmītnē Hotel Jūrmala Spa ir pieejama arī moderna trenažieru zāle un plašs skaistumkopšanas procedūru klāsts. Dažas procedūras tiek piedāvātas par papildmaksu.

Uz vietas esošajā restorānā tiek piedāvāti latviešu un starptautiskās virtuves ēdieni, kā arī plaša kokteiļu un vīnu izvēle. Restorānā ir deju zāle, kurā noteiktās dienās skan mūzika dzīvajā izpildījumā. No bāra Seaside paveras panorāmas skats uz Jūrmalu un Rīgas jūras līci.

Noskaties sirsnīgo sveicienu un samīļo Latviju arī Tu!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
Latvija 12 EUR
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.064641sec.