Daugavas krastā savu darbu uzsākusi jaunā «Wellton Riverside SPA Hotel» viesnīca

2018. gada 13. novembrī savas durvis pirmajiem viesiem atvērusi krāšņa jaunuzbūvētā Wellton Riverside SPA Hotel viesnīca Daugavas krastā. Četrzvaigžņu Superior jeb paaugstinātā komforta klases viesnīca saviem viesiem piedāvās 222 komfortablus numuriņus, izsmalcinātu ēdināšanu un lielāko Spa kompleksu Vecrīgā.

Wellton Hotels ir viens no iecienītākajiem viesnīcu zīmoliem Rīgas pilsētas viesu vidū kopš 2009. gada. Viesnīcas viesi to izvēlas gan izdevīgās atrašanās vietas, gan izmitināšanas pakalpojumu kvalitātes un plašo SPA atpūtas iespēju dēļ. Šogad Wellton Hotels viesnīcu tīklam pievienojās vēl viena, līdz šim augstākās klases viesnīca Riverside SPA Hotel, kas izceļas ar unikālu atrašanas vietu ar skatu uz Daugavu, un lielāko SPA procedūru, ūdens rekreācijas un pirts kompleksu Vecpilsētā.

Viesnīca ir izkārtojusies jaunuzbūvētās ēkas 8 stāvos, kur viesiem tiek piedāvāti 222 vienvietīgi, divvietīgi un paaugstināta komforta numuriņi. Visi numuriņi ir veidoti vienotā stilā, kas sevī apvieno moderno minimālismu ar Art Deko stilam raksturīgu stingru simetriju un funkcionālismu. Viesnīcā ir plašs un omulīgs vestibils ar ērtu lobi (lobby) bāru, bet no viesnīcas astotā stāva terases paveras gleznains skats uz Daugavas četriem tiltiem un Vecrīgas torņiem. Turpat atrodas arī plaša un pilnībā aprīkota konferenču telpa ar maksimālo ietilpību līdz 120 cilvēkiem. Turklāt, viesnīcas restorāns un suši bārs "After" piedāvā labākos suši Rīgā un citus meistarīga šefpavāra veidotus gardus un izsmalcinātus ēdienus.

Papildus mierpilnai nakšņošanai un kvalitatīvai ēdināšanai, viesnīca piedāvā plašas SPA atpūtas iespējas. Viesnīcas SPA kompleksā, kurā skaidri jūtams autentiskums un oriģinalitāte, no decembra apmeklētājiem būs pieejams liels peldbaseins, džakuzi, burbuļvanna, zāļu sauna, tvaiku pirts, sāls pirts un vienīgā Latvijā ciedru pirts. Pilnvērtīgas atpūtas un relaksācijas sajūtas radīšanai SPA kompleksa privātajā zonā jeb Dzintara telpā viesiem tiks piedāvāti labsajūtas un skaistumkopšanas rituāli. Izmantojot Latvijas dabas bagātības, SPA centrā tiks pārstāvēti pašmāju augstvērtīgas kosmētikas zīmoli Marence un GMT Beauty,  kas tika speciāli izgatavoti Wellton viesnīcu tīklam, bet procedūru piedāvājumā dominē tradicionāli un gadu desmitiem iecienīti rituāli - alus vannas, iesalu un rudzu skrubji, un pirts rituāli.

Riverside SPA Hotel radījusi vairāk kā 60 jaunas darba vietas dažādas kvalifikācijas speciālistiem, sākot ar konferenču koordinatoru un Viesu uzņemšanas nodaļas speciālistiem, beidzot ar SPA speciālistiem, profesionāliem pirtniekiem un Saimniecības nodaļas vadītājiem, kas nodrošinās viesiem nevainojamu servisa kvalitāti un garantēs patīkamu atpūtu Rīgas vēsturiskajā centrā.

Viesnīcas Wellton Riverside SPA Hotel, kuru pārvalda SIA "Mogotel", būvniecība sākās pirms 3 gadiem, un tajā tika investēti 25 milj. eiro, kas ietver gan pārvaldnieka pašu kapitālu, gan bankas piesaistīto finansējumu. Viesnīcas izsmalcinātās arhitektūras autors ir "2017. gada balvas Rīgas arhitektūrā" nominētais arhitekts Juris Bērziņš (AS "Palast Architekts") un projektēšanas birojs SIA "Legzdiņš un partneri" arhitekta Gata Legzdiņa vadībā. Būvniecības darbus veica celtniecības kompānija SIA „Homeland Būve" sadarbībā ar SIA "Anvil", kas savukārt nodrošināja iekšējās apdares darbus. Unikālu interjera dizainu speciāli Wellton Riverside SPA Hotel viesnīcas izstrādāja interjera dizaina kompānija SIA "Di studija".

Par SIA Mogotel

Mogotel ir vadošais viesnīcu operators Baltijas valstīs ar Latvijas izcelsmi un 15 gadu pieredzi viesmīlības jomā. Uzņēmums tika dibināts 2002. gadā un pārvalda Wellton un Rixwell viesnīcu tīklus, kas sevī ietver 13 viesnīcas, 11 no kurām darbojas Rīgā, viena Bauskā un viena Tallinā. Četrzvaigžņu augstākās un vidējās klases viesnīcas Rixwell un Wellton kopā piedāvā vairāk nekā 1320 numurus un veido vairāk nekā 500 darba vietas dažādas  kvalifikācijas darbiniekiem.

2009. gadā tika atvērta Mogotel pirmā viesnīca "Old Rīga Palace Hotel", bet nākamo 5 gadu laikā tīklam bija pievienotas vēl piecas viesnīcas Rīgā. 2014. gadā tika nodibināts zīmols "Wellton Hotels", zem kura apvienojās 7 uzņēmuma pārvaldībā esošās, pārņemtās un jaunuzbūvētās viesnīcas. 2015 gadā Mogotel prezentēja jaunu zīmolu "Rixwell Hotels", zem kura savu darbu uzsāka viesnīca Bauskā un Tallinā. Šobrīd Mogotel pieder 13 viesnīcas, pēdējā no kurām "Wellton Riverside SPA Hotel" uzsāka darbu 2018. gada novembrī. Wellton un Rixwell viesnīcas piedāvā saviem viesiem augstākā komforta līmeni, nevainojamas kvalitātes servisu, greznas atrašanās vietas ar labākajiem pilsētas skatiem, modernus SPA un atpūtas kompleksus, kā arī plašas un daudzveidīgas biznesa un konferenču telpas.

Mogotel stabilā izaugsme turpinās, sasniedzot izcilus viesnīcu noslogojuma rādītājus līdz pat 90%, kā arī attīstot vēl trīs viesnīcas Rīgā. Uzņēmuma nākotnes plāni ir saistīti ar paplašināšanos Centrāleiropas valstīs, tādās kā Ungārija un Polija, kā arī drīzumā uzņēmums gatavojās paplašināt savu zīmolu portfeli.

Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Vadims Muhins, kurš viesnīcu attīstībai ir piesaistījis vietējo komercbanku finansējumu, kā arī ieguldījis uzņēmējdarbībā reinvestēto peļņu. SIA Mogotel 2017. gadā strādāja ar 17,7 miljonu eiro lielu apgrozījumu un 325 205 eiro lielu peļņu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Estravel Latvia
,


1st-studio.com
,


Latvia Tours
,


Grand Palace Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.58104706sec.