Rīgā notiks Pavasara «Rīgas restorānu nedēļa»

No 2019. gada 22. līdz 28.aprīlim Rīgā notiks Live Rīga organizētā Pavasara Rīgas restorānu nedēļa. Tā ir jau piecpadsmitā Restorānu nedēļa, kurā pieteicies 51 Rīgas restorāns un kafejnīca. Restorānu sagatavotās ēdienkartes un telefoni rezervācijām ir apskatāmas portālā www.LiveRiga.com.

Šajā pavasarī uzsvars tiks likts uz pavasara garšu paleti – restorāni gatavos ēdienu, sekojot šā gada krāsu tendencēm. Uzkodā, pamatēdienā un desertā dominēs sezonas aktuālākās krāsas – sārtā ekspresija, karaliskais korallis, vēsais baziliks, cukīni akvarelis, saulainais citrons un divdomīgā aprikoze.

Restorānu ēdienkartēs būs atrodami tādi ēdieni kā cukīni zieds bērzu sulas mīklas apvalkā, kraukšķīgais līdakas pudiņš gaisīgā vēžu mērcē, sivēna pavēdere ērkšķogu glazūrā, jauno burkānu saldējums un daudzi citi.

Kategorijā trīs ēdieni par 15 eiro piedalās sekojoši restorāni un kafejnīcas: Amber, Annas dārzs, Astor, Avalon, B-Bārs restorāns, Bon Vivant, Boulevard 33, C.U.T., Čarlstons, Čemodāns, Duvel's Pub, Easy Wine, Elements, Eleven, Fifty Six°N Twenty Four°E Restorāns, Garage, Hercogs Ķīpsala, Hercogs Mežaparks, KID*, Koya, Le Sommet, Lindenhoff, Mielotava, Moltto Grill&Wine, MUUSU Terase, Niklāvs, Osta, OZO golfa kluba restorāns, Panorāma, Piramīda, Rīgas Pērle, Steiku Haoss, Tinto un Zilā govs.

Savukārt kategorijā par 20 eiro trīs kārtu maltīti piedāvās restorāni 3 Pavāru restorāns "Tam labam būs augt!", Aprika, Bibliotēka No.1 Restorāns, Dome, Entresol, Equus, Ferma, Forest, International Riga, Kaļķu vārti, Kolonāde. Mūsu stāsti.., Koya, Locale, Mio, MUUSU, Restorāns 3, St. Petrus, Valmiermuižas alus vēstniecība Rīgā, Vīna studijas restorāns.   

Rudens Rīgas restorānu nedēļas piedāvājums restorānos ir pieejams, veicot iepriekšēju galdiņa rezervāciju izvēlētajā restorānā. Rīgas restorānu nedēļa ir iespēja ieturēt pilnvērtīgu trīs kārtu maltīti ar uzkodu, pamatēdienu un desertu par divām fiksētām cenā – 15 vai 20 eiro.

Rudens Rīgas restorānu nedēļu organizē Rīgas Tūrisma Attīstības birojs (RTAB). Tās mērķis ir stimulēt vietējās virtuves attīstību, sekojot pasaules tendencēm, vienlaikus nezaudējot šim reģionam raksturīgos produktus un vēsturiskās pagatavošanas metodes. Iniciatīva rīdziniekiem un pilsētas viesiem atklāj jaunus, augstvērtīgus restorānus, kuros piedzīvot Rīgas, Latvijas un visas Baltijas garšu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Itāļu Restorāns un Egles Villa TAKA
Restorāns Latgalē vilina savus viesus ar izsmalcinātiem, itāļu garšas tradīciju piesātinātiem ēdieniem, kas gatavoti tikai no augstas kvalitātes | Skatīt vairāk
Latvija
2020.gada pasākumi Valmieras pusē Valmieras Tūrisma informācijas centrs
Aicinām ieskatīties 2020.gada pasākumu plānā, apmeklēt un piedalīties dažādos sporta, kultūras un izziņas pasākumos Valmieras pusē! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.01.2020 - 31.01.2020 Pusdienu piedāvājums restorānā Hercogs Hercogs Mārupe
Pusdienu piedāvājums darba dienās no 11:00-15:00. Piedāvājumā salāti, zupas, pamatēdieni un deserts. Iknedēļas jaunais piedāvājums Hercoga | Skatīt vairāk
Komplekss pasākumu organizēšanai TAKA
Lieliska vieta dažādu sporta un korporatīvo pasākumu, nometņu, treniņu, koncertu, festivālu, baļļu, svētku un citu pasākumu organizēšanai. | Skatīt vairāk

Par mums | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Vakances | Prakse studentiem | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2020 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2020 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45087695sec.