Pārspēj Radisson Blu riteņbraukšanas komandu un saņem burgeru bez maksas

Viesnīcā Radisson Blu Elizabete jau otro nedēļu norisinās akcija - minūtes laikā nomin 1,11 kilometrus uz velotrenažiera un saņem bezmaksas burgeru.

"Radisson Blu riteņbraukšanas komandas dalībnieki uzstādīja savu ātrāko laiku – vienas minūtes laikā nomina 1,11 kilometrus.  Jebkurš var nākt pie mums un mēģināt pārspēt šo laiku vai nomīties tikpat ātri uz velotrenažiera," stāsta Radisson Blu Cycling Team vadītājs Andrejs Gavars. "Tie, kuri uzstāda tādu pašu laiku vai pat ātrāku, uzreiz bez maksas var saņemt garšīgu hamburgeru mūsu viesnīcas bārā."

Andrejs Gavars norāda, ka ikviens interesents var piedalīties arī akcijā, nofotografējoties uz šī velotrenažiera. "Mēs ievietojam šo cilvēku bildi Facebook un tai bildei, kurai būs visvairāk like, tiks piešķirti 38 000 Radisson Gold punkti," norāda Andrejs Gavars. Orientējoši par šādu punktu skaitu ir iespējams nopirkt nakti Radisson Blu Elizabetes viesnīcā vai arī kādā no citām Radisson viesnīcām visā pasaulē. 

Radisson Blu Cycling Team vadītājs gan norāda, ka līdz šim neviens vēl nav pārspējis uzstādīto 1,11 kilometru rekordu. "Viens bija ļoti tuvu - nobrauca 1,10 kilometrus minūtes laikā, tāpēc mēs viņam arī iedevām burgeru bez maksas, jo viņš tomēr bija ļoti, ļoti tuvu, lai pārspētu."

Andrejs Gavars atklāj, ka cilvēku atsaucība pagaidām nav pārāk liela, kam par iemeslu min akcijas norises vietu. "Protams, cilvēki ir nākuši, bet daļa varbūt nezina par akciju vai vienkārši kautrējas ienākt viesnīcā." Komandas vadītājs uzsver, ka īpašu interesi par akciju izrāda tieši velo foruma biedri, pat jautājot, "vai var nākt ar saviem pedāļiem".

Akcija viesnīcā Radisson Blu Elizabete norisināsies līdz 14. februārim, kad tiks paziņots, kuras bildes īpašnieks būs ieguvusi visvairāk like un laimējis 38 000 Radisson Gold punktus.

Šī akcija tiek rīkota saistībā ar Radisson Blu riteņbraukšanas komandas labdarības braucienu, kura viens no galvenajiem mērķiem ir palīdzēt vākt ziedojumus Bērnu Slimnīcas onkoloģijas nodaļas rekonstrukcijai. 17 dienās, ziemas apstākļos komanda veiks 2802 kilometru garu distanci no Rīgas līdz Sočiem ar velosipēdiem, lai nogādātu bērnu vēstījumus Latvijas olimpiešiem. 

Vairāk informācijas par iespēju ziedot interneta vietnē www.bsf.lv/en/how-to-help


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienas Rīgas Motormuzejā Motormuzejs
Aicinām apmeklēt Rīgas Motormuzeju Lieldienu brīvdienās! 29. martā būs iespēja piedalīties Lieldienu aktivitātēs - olu meklēšanā muzeja | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.25941801sec.