Ir atvērts jauns latviskais restorāns «Kolonāde. Mūsu stāsti...»

Trešdien, 17 septembrī durvis vēra restorāns "Kolonāde. Mūsu stāsti...", kurš atrodas pašā Rīgas sirdī, vēsturiskajā Kolonādes kioskā, līdzās Brīvības piemineklim un iecienītajai randiņu vietai – "Laimas" pulkstenim.

Savus viesus "Kolonāde Mūsu stāsti..." priecēs ar latvisku ēdienkarti, kā arī plašu vīnu un pašmāju dzērienu sortimentu. Restorānā "Kolonāde. Mūsu stāsti..." būs iespējams nesteidzīgi baudīt mūsdienu Latvijas virtuves gardos ēdienus šefpavāra Antona Konstantinova izpildījumā. Viņš īstenos pavāru kluba "Mūsdienu Latvijas virtuve" aktīvista un "BIBLIOTĒKA №1 restorāns" šefpavāra Māra Jansona izstrādāto ēdienkarti.

Brokastis rīdzinieki un pilsētas viesi varēs ieturēt jau no 7:30 rītā, savukārt steidzīgākie varēs iegādāties kioska zonā nopērkamās smalkmaizītes un kafiju līdzi ņemšanai.

Tāpat tūristu un pilsētas viesu priekam, restorāna kioska zonā varēs iegādāties Latvijā ražotus suvenīrus, skaistumlietas, kā arī latviešu fotogrāfa Romvalda Salceviča grāmatu "Brīvības piemineklis". Kopējās investīcijas, kas ieguldītas ēkas atjaunošanā un restorāna iekārtošanā sasniedz 500 000 EUR.

"Kolonāde. Mūsu stāsti..." interjers radīts, respektējot kolonādes kultūrvēsturisko nozīmi, ar gaismas un ēnu spēles palīdzību izceļot ēkas arhitektoniskās detaļas, kas saglabājušās līdz mūsdienām. Tieši šī iemesla dēļ restorāna interjera dizains ieturēts atturīgākā manierē, apzināti izvairoties no kliedzošu elementu izmantošanas tajā.

Restorāna dizains lieliski iekļaujas apkārtējā vidē un īpaši pielāgots apmeklētāju vajadzībām, lai katrs restorānā nesteidzīgi pavadītais mirklis spētu iedvesmot jauniem stāstiem.

Restorāna vadītāja Sandra Ribāka par restorāna "Kolonāde. Mūsu stāsti..." projektu saka šādi: "Esam gandarīti, ka jaunais restorāns "Kolonāde. Mūsu stāsti..." sniegs iespēju gan vietējiem, gan ārzemju viesiem izbaudīt latviskās garšas un iepazīties ar to, kas mums ir svarīgs un tuvs gan kulinārijā, gan izpratnē par to, kas ir skaists. Restorāna interjers atspoguļo Brīvības pieminekļa apdares darbu procesu, kā arī esam pieturējušies pie atturīgi latviskiem toņiem un materiāliem krāsās un interjerā. Šobrīd taču ir tik svarīgi parādīt, ka mums ir, ar ko lepoties! Ceļš līdz restorāna atklāšanai nebija no vieglākajiem, tādēļ vēl vairāk jūtu lepnumu un gandarījumu par paveikto Kolonādes kioska ēkas rekonstrukcijas un atvēršanas darbos, ko redzu arī savā komandā."

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk
Latvija
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46579194sec.