Rīgā ir atvērts jauns restorāns Gastrobārs T73

Gastrobārs T73 ir jaunākais Restau-Rateur grupas ēdināšanas uzņēmums. Šajā grupā ietilpst restorāni International Rīgā un Jūrmalā, Melnā Bite, apartamenti Wooden Villa, beķereja BakeBerry un klubs – restorāns SEZONA.

Gastrobāra T73 izveides pamatā ir jauns, unikāls un mūsdienīgs koncepts, piedāvājot viesiem baudīt vairāk nekā 20 veidu brokastis jebkurā dienā un jebkurā diennakts laikā (darba laiks plkst. 00.00–24.00). Tā ir lielākā brokastu izvēle Rīgā!

Ēdienkarte neaprobežojas tikai ar brokastīm, jo arī par kārtīgu pusdienu un izmeklētu vakariņu cienītājiem ir padomāts. Piedāvājumā ir ēdieni, kas visiem it kā labi zināmi un jau uzskatāmi par klasiskām vērtībām, tomēr pavāru radošums, vēlme eksperimentēt un mainīt pasauli piešķir ēdieniem mūsdienīgi oriģinālas garšu nianses, kas pazīstamas gan vietējiem gardēžiem, gan arī ārzemju viesiem. Tā ir garšu baudīšanas kulminācija!

Arī vīna kartē mijas dažādas kultūras, krāsas, noskaņas. Gastrobārā T73 izvēlieties vīnu nevis pēc reģionā, bet pēc noskaņojuma, garastāvokļa un jūsu mīļākajām garšas niansēm.

Piektdienās un sestdienās – dzīvā mūzika, DJ un ballīte līdz pirmajām brokastīm, kas uzmundrinās un iedvesmos jaunai – burvīgai dienai!

Pie gastrobāra var ērti piebraukt, un ir automašīnu stāvvieta.

Gastrobārs T73 – tas ir totāls Foodgasm!

Vairāk par restorānu www.t73.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 19.04.2024 Ar vilcienu uz Gulbeni Gulbenes novada TIC
Kāpiet vilcienā un dodieties uz Vidzemes ziemeļaustrumiem– uz Gulbeni, kur sagaidīs aizrautīgi tūrisma speciālisti un uzņēmēji, ļaujot izbaudīt | Skatīt vairāk
Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50852799sec.