Wizz Air pirmo reizi parāda un testē Airbus A321NEO

Lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā Wizz Air kopā ar Airbus šī gada 23.septembrī Budapeštas lidostā iepazīstināja ar vismodernāko Airbus lidmašīnu A321neo un uzsāka testēšanas turneju WIZZ pilotiem.
Kopš pirmā lidojuma 2004. gadā Wizz Air nepārtraukti paplašina lēto reisu tīklu, nodrošinot visiem pieejamu gaisa satiksmi. WIZZ vienmēr ir izmantojusi Airbus A320 ģimeni, un 2015. gada novembrī WIZZ lidmašīnu parkā tika iekļauta pirmā lidmašīna A321ceo, kas ļauj lidsabiedrībai piedāvāt vairāk vietu uz vairāk galamērķiem par viszemākajām WIZZ cenām un uzlabot pasažieru ceļošanas pieredzi ar jaunām salona krāsām, gaišāku salona vidi, mīkstiem ādas sēdekļiem un plašāku sēdvietu izvēli. Līdz 2018. gada beigām WIZZ lidmašīnu parkam pievienosies 30 lidmašīnas A321ceo, un 2019. gadā lidsabiedrība saņems pirmo no 110 Airbus A321neo, kas 2015. gadā tika pasūtītas Parīzes aviācijas izstādē. A321neo piegādes turpināsies līdz 2024. gada beigām.
Wizz Air, kuras rīcībā pašlaik ir viens no jaunākajiem lidmašīnu parkiem Eiropā, kas sastāv no 63 Airbus lidmašīnām A320 un 10 lidmašīnām A321ce, kuru vidējais vecums ir četri gadi, vienmēr ir centusies atbalstīt efektīvas un videi draudzīgas progresīvās tehnoloģijas. Lidmašīna A321neo, kurā ir ieviesti visjaunākie zinātnes sasniegumi, tostarp uzlabota lauka veiktspēja un aerodinamika, jaunās paaudzes dzinēji un šārkleta veida spārnu galu ierīces, nodrošina vismazāko degvielas īpatpatēriņu savā kategorijā ar vairāk nekā 15 procentu degvielas ietaupījumu salīdzinājumā ar pašreizējām vienejas lidmašīnām, kā arī zemāku CO2 izplūdi un trokšņa līmeni.
Wizz Air ir viena no galvenajām Airbus sadarbības partnerēm, tāpēc WIZZ piloti pirmie testē visvairāk pārdoto vienejas lidmašīnu A321neo. WIZZ kapteiņu grupa, tostarp Wizz Air galvenais pilots Zoltans Sabo, no Budapeštas lidos uz septiņiem galamērķiem Eiropā, lai notestētu savā klasē labākās lidmašīnas A321neo vadāmības īpašības.
Wizz Air ekspluatācijas direktors Dīderiks Pens sacīja: „Mēs ar prieku uzsākam testēt lidmašīnu Airbus A321neo, kas pievienosies mūsu lidmašīnu parkam 2019. gadā. Mēs esam pārliecināti, ka jaunā lidmašīna ļaus vēl vairāk samazināt ekspluatācijas izmaksas mūsu uzņēmumā un nodrošināt mūsu pasažieriem vislētākās biļetes mūsu plašajā maršrutu tīklā. Līdztekus piedāvājuma un ērtību pilnveidošanai mūsu klientiem mēs ar lepnumu samazinām arī savu ietekmi uz vidi, izmantojot nozīmīgus videi draudzīgos uzlabojumus, ko sniedz A321neos novatoriskās tehnoloģijas.”



Par Wizz Air
Wizz Air ir lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā, kas pašlaik ekspluatē 73 lidmašīnu Airbus A320 un A321 parku un no 25 bāzēm piedāvā lidojumus vairāk nekā 450 maršrutos, savienojot 127 galamērķus 38 valstīs. Wizz Air aptuveni 2 800 aviācijas speciālistu lielais kolektīvs nodrošina izcilu servisu un ļoti zemas biļešu cenas, padarot Wizz Air par 20 miljonu pasažieru izvēli finanšu gadā, kas beidzās 2016. gada 31. martā. Wizz Air akcijas tiek kotētas Londonas fondu biržā ar kodu WIZZ, un uzņēmums ir iekļauts indeksos FTSE 250 un FTSE All-Share. Wizz Air ir reģistrēta saskaņā ar Starptautiskās gaisa transporta asociācijas (IATA) Ekspluatācijas drošības auditu (IOSA), kas ir lidsabiedrību drošuma atzīšanas etalons visā pasaulē. Nesen viena no ievērojamākajiem lidsabiedrību nozares žurnāliem Air Transport World redaktori atzina uzņēmumu par 2016. gada vērtīgo lidsabiedrību.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Lux Express Liepājas reģiona TIB
"Lux Express" no 2. maija uzsāks pasažieru komercpārvadājumus maršrutā Rīga-Liepāja. | Skatīt vairāk
Plāno kāzas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR
Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄! Latvia Tours
Burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens, neskaitāmas senas pilsētiņas, un, protams, melnkalniešu viesmīlība. | Skatīt vairāk
no 367 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.78686905sec.