Wizzair no oktobra beigām atcels maksu par rokas bagāžu

WizzAir, lielākā zemo cenu aviokompānija Centrāleiropā un Austrumeiropā, šodien paziņo, ka sākot ar 2017. gada 29. oktobri, visos WizzAir lidojumos pasažieriem netiks piemērota papildus samaksa par lielo kabīnes bagāžu.

•    Pasažieriem būs tiesības ienest kabīnē vienu rokas bagāžu, kas atbilst izmēram 55x40x23cm, bez papildus samaksas.

•    Tas nozīmē, ka rokas bagāžas apjoms tiek palielināts pa 50%, salīdzinājumā ar iepriekšējo bezmaksas kabīnes bagāžu.

•    Aviokompānijas klientiem, kas jau ir iegādājušies biļeti un maksas rokas bagāžu ceļojumam pēc 2017. gada 29. oktobra, izmantojot kādu no Wizz Air platformām, samaksātā summa par bagāžu tiks atgriezta 120% apmērā uz personīgajiem WIZZ kontiem*.

Balstoties uz klientu apmierinātības aptauju, vairāk kā 80% pasažieru** novērtēja WIZZ lidojuma pieredzi, atsaucību un apkalpes komandas profesionalitāti ļoti augstu. Wizz Air nepārtraukti seko līdzi klientu atsauksmēm, tādēļ Wizz Air ir pārliecināts, ka jaunā rokas bagāžas politika vēl vairāk uzlabos WIZZ ceļojumu pieredzi.

Kā arī šodien aviokompānija laiž klajā jaunu pakalpojumu pasažieriem - WIZZ Priority. Šis pakalpojums pieejams visiem lidojumiem no šodienas, WIZZ Priority ietver:

•    prioritāro iekāpšanu;

•    pasažieri var ņemt līdzi uz klāja papildus personisko mantu, kuras izmērs nepārsniedz 40x30x18cm;

•    no 29.oktobra tiek garantēta vieta rokas bagāžai lidmašīnas kabīnē (pakalpojums pieejams arī pērkot WIZZ Go, WIZZ Plus un WIZZ Privilege Pass).

Jožefs Vāradi, Wizz Air izpilddirektors, komentējot 1. ceturkšņa finanšu rezultātus paziņošanas laikā: “Šīs dienas paziņojums uzsver Wizz Air apņemšanos nepārtraukti nodrošināt teicamu klientu pieredzi katrā lidojuma posmā. Wizz Air lepojas ar klientiem ērti lietojamiem programmatūru risinājumiem, mūsdienīgām tehnoloģijām un aviokompānijas flotes efektivitāti, kā arī izcilu apkalpes servisu un darbinieku profesionalitāti. Mēs cītīgi strādājam pie tā, lai mūsu klientu pieredze būtu bez sarežģījumiem un pēc iespējas vienkāršāka, tādēļ, lēmums atcelt samaksu par rokas bagāžu, sākot ar 29. oktobri, apstiprina mūsu tiekšanos pretī šai misijai.”

* wizzair.com mājaslapa, WIZZ mobilā aplikācija vai klientu serviss

 ** Kantar-Hoffman pētījums veikts priekš Wizz Air 2016. gada aprīlis – 2017. gada jūlijs

Par WizzAir

WizzAir ir lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā, kas pašlaik ekspluatē 84 lidmašīnu Airbus A320 un A321 parku un no 28 bāzēm piedāvā lidojumus vairāk nekā 500 maršrutos, savienojot 142 galamērķi 43 valstīs. WizzAir aptuveni 3,3000 aviācijas speciālistu lielais kolektīvs nodrošina izcilu servisu un ļoti zemas biļešu cenas, Wizz Air kļūstot par 23.8 miljonu pasažieru izvēli 2017. gada 31.marta beigās. WizzAir akcijas tiek kotētas Londonas fondu biržā ar kodu WIZZ, un uzņēmums ir iekļauts indeksos FTSE 250 un FTSE All-Share Indices. Wizz Air ir reģistrēta saskaņā ar Starptautiskās gaisa transporta asociācijas (IATA), Ekspluatācijas drošības auditu (IOSA), kas ir lidsabiedrību drošuma atzīšanas etalons visā pasaulē. Nesen viena no ievērojamākajiem lidsabiedrību nozares žurnāliem Air Transport World redaktori uzņēmumu atzina par 2016. gada vērtīgo lidsabiedrību, kas ir viens no vadošajiem aviācijas žurnāliem un Aviācijas centra (CAPA)vadošais un neatkarīgais tirgus izpētes sniedzējs.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.03.2024 - 29.03.2024 Ģimenes Lieldienu atpūta Jūrmalā! Estravel Latvia
Pēdējās vietas! - rezervējiet atpūtu pavasara svētkos un izvēlieties DĀVANU no viesnīcas! // 2 naktis ģimenei + atpūtas piedāvājums + izvēlētā | Skatīt vairāk
no 450 EUR
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.39273119sec.