«Lufthansa» kļūst par pirmo Eiropas lidsabiedrību ar piecām «Skytrax» zvaigznēm

Vācijas lidsabiedrība Lufthansa kļuvusi par pirmo Eiropas aviokompāniju, kura saņēmusi piecas zvaigznes no britu aviācijas konsultāciju firmas "Skytrax". Šādā veidā Lufthansa kļuvusi arī par pirmo lidsabiedrību, ārpus Āzijas un Tuvajiem Austrumiem, kas saņēmusi piecu zvaigžņu novērtējumu.

Pirms piektās zvaigznes saņemšanas Lufthansai bija četru zvaigžņu novērtējums, kā arī piecas zvaigznes tika piešķirtas tās pirmās klases lidojumiem. Uzlabojumus Vācijas lidsabiedrība uzlabojumus sasniegusi, veicot investīciju savā flotē - tikuši atjaunoti lidmašīnu klāji, kā arī pievienoti dažādi jauni pakalpojumi. Tāpat lidsabiedrība arī paplašinājusi klientiem pieejamo "lounge" skaitu lidostās.

"Kombinācija starp luksusa klases piedāvājumiem un kvalitāti, kā arī profesionālu mūsu darbinieku darbu, ir nopelnījusi Lufthansai piecu zvaigžņu aviolīnijas statusu," pavēstīja Karstens Spors, Lufthansas vadītājs. Viņš arī pauda, ka galvenais iemesls, kāpēc lidsabiedrība tikusi arī pie piektās zvaigznes, ir tieši kompānijas darbinieki.

"Skytrax" komanda izvērtē lidsabiedrību kvalitāti kopumā 800 dažādos faktoros, kas ietver gan pakalpojumu kvalitāti lidojuma laikā, krēslu komfortablitāti, apkalpošanas līmeni, pieejamo ēdienu izvēli, drošību, izklaides iespējas, kā arī daudzos citos. "Skytrax" arī katru gadu veido populārāko lidsabiedrību topu - pērn aptaujā piedalījās aptuveni 20 miljoni pasažieru, kas Lufthansa novērtēja kā septīto labāko pasaulē.

Pasaulē ir 10 lidsabiedrības, kas saņēmušas piecas zvaigznes "Skytrax" vērtējumā.

Latvijas nacionālā lidsabiedrība airBaltic "Skytrax" vērtējumā ir saņēmusi 3 zvaigznes un 5/10 vērtējumu. Arī Ryanair ir trīs zvaigžņu aviosabiedrība.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 22.03.2024 Laivošana Latgalē Latgale.travel
Aktīvā laivošanas sezona ir gaisā! Dodies izbaudīt piedzīvojumus Latgalē | Skatīt vairāk
Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.02.2024 - 23.03.2024 KRAUZE pret KRAUZI - Sarunu vakars Jaunmoku pils
23. martā pl. 19.00 Jaunmoku pilī iemīļotas TV ētera personības, brāļi Arnis un Valters Krauzes, aicina uz jautru sarunu vakaru “Krauze pret Krauzi". | Skatīt vairāk
no 15.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.14260483sec.