Wizzair no Rīgas lidos uz Gruziju

Lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā Wizz Air šodien paziņoja par jaunu maršrutu no savas Rīgas bāzes uz Kutaisi Gruzijā. Lidojumi WIZZ jaunākajā maršrutā sāksies 2018. gada 25. martā un notiks divas reizes nedēļā. Biļetes var iegādāties vietnē wizzair.com, sākot tikai no 19,99 EUR*.

Kutaisi ir trešā lielākā pilsēta un viens no populārākajiem tūrisma galamērķiem Gruzijā — valstī ar bagātu vēsturi, senām tradīcijām, kā arī jūras un slēpošanas kūrortiem, kas aicina viesus iepazīt tās slavenos vīnus un izdaudzināto virtuvi.

Wizz Air pirmais lidojums no Rīgas notika 2010. gada martā, un kopš tā laika lidsabiedrība Rīgas maršrutos ir pārvadājusi vairāk nekā 2,3 miljonus pasažieru. 2014. gadā Wizz Air izveidoja bāzi Latvijas galvaspilsētā, un tagad lidostā Rīga atrodas divas Airbus lidmašīnas A320 un klientu apkalpošanā ir nodarbināti 70 apkalpes locekļi, kas katrā lidojumā nodrošina izcilu servisu. 2017. gada pirmajos 11 mēnešos vairāk nekā 500 tūkstoši pasažieru ir ceļojuši uz Rīgu vai no tās ar WIZZ, un tas ir par 21 % vairāk nekā pagājušā gada attiecīgajā periodā.

Lidsabiedrības darbība Latvijā ne vien par WIZZ zemajām cenām nodrošina pieejamu saikni starp Latviju un pārējo Eiropu, bet arī stimulē vietējo darba tirgu aviācijas un tūrisma nozarē, šogad visā valstī atbalstot vairāk nekā 350** darbvietu saistītajās nozarēs.

Kopā ar jaunajiem lidojumiem uz Kutaisi Wizz Air no Rīgas piedāvā 13 maršrutus uz 9 valstīm.

WIZZ AIR JAUNAIS MARŠRUTS NO RĪGAS

Galamērķis    Dienas    Sākuma datums    Biļešu cenas no*

Kutaisi    Trešdiena, Svētdiena    25. marts     EUR 19.99

Wizz Air komunikācijas vadītājs Gābors Vāsārheji sacīja: „Pēc nesen uzsāktajiem lidojumiem uz Eilatu mēs ar prieku informējam par vēl viena pievilcīga maršruta pievienošanu mūsu Latvijas tīklam. Tagad mūsu lētie lidojumi savieno Rīgu ar Kutaisi Gruzijā, kas ir slavena ar senatnes pieminekļiem, skaistām ainavām un lielisku virtuvi. Biļetes mūsu jaunākajā Rīgas maršrutā var iegādāties vietnē wizzair.com, sākot tikai no EUR 19,99. Mūsu draudzīgās latviešu apkalpes komandas nepacietīgi gaida iespēju ar smaidu sveikt jūs WIZZ lidmašīnās! Mēs aicinām savus klientus pasteigties izmantot viszemākās cenas vietnē wizzair.com.”

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
JuRita mini zoo aicina ciemos! TAKA
JuRita Mini Zoo ir lieliska atpūtas vieta ģimenēm, kur iespējams iepazīties ar dažādiem dzīvniekiem. | Skatīt vairāk
Īpaši piedāvājumi 𝐮𝐳 𝐌𝐚𝐝𝐞𝐢𝐫𝐮 Latvia Tours
Lieliskie klimatiskie apstākļi padara šo salu par īstu floras paradīzi. Šeit arī atrodas viens no skaistākajiem pasaules botāniskajiem dārziem Jardim | Skatīt vairāk
no 745.00 EUR
Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.28899598sec.