«airBaltic» uzsāks lidojumus uz Dublinu

Latvijas lidsabiedrība airBaltic paziņo, ka no 2019. gada 31. marta tiks uzsākti regulāri lidojumi starp Rīgu un Dublinu Īrijā. Lidojumi tiks veikti četras reizes nedēļā.

airBaltic izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: "Mēs ar prieku piedāvāsim mūsu viesiem regulārus lidojumus uz Dublinu. Pēc šī maršruta jau gadiem ilgi ir liels pieprasījums. Esam gandarīti, ka varam pievienot Dublinu mūsu augošajam maršrutu tīklam. airBaltic pasažieriem tagad būs pieejami tiešie reisi ar jaunajām Airbus A220-300 lidmašīnām starp abām pilsētām par ļoti pievilcīgām cenām ar augstāko komfortu un biznesa klases līmeņa servisu."

Dublinas lidostas izpilddirektors Vincents Harisons (Vincent Harrison) sacīja, ka ir priecīgs Dublinas lidostā atkal uzņemt airBaltic, uzsverot: "Šis jaunais maršruts uz Rīgu turpinās uzlabot savienojamību starp Īriju un Latviju, un tās ir labas ziņas pasažieriem, jo nodrošinās papildu izvēles iespējas un ērtības."

Maršrutā Rīga – Dublina pasažieriem tiks nodrošināta iespēja savai rezervācijai pievienot svaigu maltīti, sākot no septiņiem eiro. Turklāt, rezervējot biļetes airBaltic, pasažieriem vienmēr būs iespēja bez maksas ceļot ar vienu rokas bagāžas vienību un personīgo mantu.

Pilns airBaltic piedāvāto lidojumu saraksts pieejams uzņēmuma mājaslapā www.airBaltic.com.

airBaltic nodrošina lidojumus uz vairāk nekā 70 galamērķiem no Rīgas, Tallinas un Viļņas, piedāvājot ērtus savienojumus no Rīgas uz plašo galamērķu klāstu lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, NVS un Tuvajos Austrumos. 2019. gada vasarā airBaltic savam maršrutu tīklam pievienos trīs jaunus galamērķus no Tallinas uz Malagu, Briseli un Kopenhāgenu, kā arī uzsāks tiešos lidojumus no Rīgas uz Štutgarti un Ļvovu.

Par airBaltic īsumā:

airBaltic (AIR BALTIC CORPORATION) ir punktuālākā lidsabiedrība pasaulē, kas savieno Baltijas reģionu ar 70 galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos un NVS. airBaltic ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 80.05% akciju, bet Larsam Tūsenam ar viņam pilnībā piederošu SIA Aircraft Leasing 1 pieder aptuveni 20%. airBaltic flotē ir 34 lidmašīnas: 14 Airbus A220-300, 8 Boeing 737 un 12 Bombardier Q400 NextGen. airBaltic ir saņēmusi vairākus starptautiskus apbalvojumus par izcilību, inovatīviem pakalpojumiem un saviem sasniegumiem, pateicoties veiksmīgai uzņēmējdarbības restrukturizēšanai. 2017. gadā lidsabiedrība saņēma CAPA apbalvojumu kā gada reģionālā lidsabiedrība, bet 2018. gadā airBaltic tika apbalvota ar ATW Tirgus līdera balvu. Papildus tam 2014., 2015., 2016. un 2017. gadā airBaltic sasniedza labākos punktualitātes rādītājus pasaulē.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
Latvija 79 EUR
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.4114759sec.