Vairāk kā 30 studenti Baltijā šobrīd ir ceļā uz sapni kļūt par pilotiem

2019. gada 10. janvārī jau trešā studentu grupa uzsākusi savu studiju procesu Latvijas lidsabiedrības airBaltic Pilotu akadēmijā. Trešās grupas 11 studenti aptuveni divu gadu laikā pēc pilna laika programmas pabeigšanas kļūs par airBaltic pilotiem.

airBaltic lidojumu vadības vecākais viceprezidents Pauls Cālītis uzsver: "Studenti, kuri šodien saņēma savus pirmos uzplečus, izgāja to pašu rūpīgo atlases procesu, ko pieredz visi mūsu piloti. Tā kā mūsu Pilotu akadēmija ir vienīgā Baltijas reģionā, kas tieši saistīta ar lidsabiedrību, mūsu studenti gūst ievērojamas priekšrocības, gūstot papildu pieredzi no mūsu profesionālajiem instruktoriem."

"Pilotu akadēmija tika izveidota pērn pavasarī – kopš tā laika esam saņēmuši četras modernas Diamond Aircraft lidmašīnas un lidojumu simulatoru, kā arī iekārtojuši mācību telpas Liepājas lidostā. Vairāk nekā 30 studenti no Baltijas valstīm šobrīd ir ceļā uz savu sapņu piepildīšanu un kļūšanu par komerciālajiem pilotiem," piebilst Pauls Cālītis.

Pieteikšanās airBaltic Pilotu akadēmijas otrajai 2019. gada pavasara grupai noslēgsies 2019. gada 14. janvārī. Papildu informācijai un pieteikuma aizpildīšanai lūdzam apmeklēt mājaslapu.

airBaltic nodrošina lidojumus uz vairāk nekā 70 galamērķiem no Rīgas, Tallinas un Viļņas, piedāvājot ērtus savienojumus no Rīgas uz plašo galamērķu klāstu lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, NVS un Tuvajos Austrumos. 2019. gada vasaras sezonā airBaltic uzsāks lidojumus no Rīgas uz Dublinu, Štutgarti un Ļvovu. Papildus tam airBaltic iepazīstinājusi ar trīs jauniem galamērķiem nākamajā vasarā no Tallinas uz Malagu, Briseli un Kopenhāgenu.

Par airBaltic īsumā:

airBaltic (AIR BALTIC CORPORATION) ir punktuālākā lidsabiedrība Eiropā, kas savieno Baltijas reģionu ar 70 galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos un NVS. airBaltic ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 80.05% akciju, bet Larsam Tūsenam ar viņam pilnībā piederošu SIA Aircraft Leasing 1 pieder aptuveni 20%. airBaltic flotē ir 34 lidmašīnas: 14 Airbus A220-300, 8 Boeing 737 un 12 Bombardier Q400 NextGen. airBaltic ir saņēmusi vairākus starptautiskus apbalvojumus par izcilību, inovatīviem pakalpojumiem un saviem sasniegumiem, pateicoties veiksmīgai uzņēmējdarbības restrukturizēšanai. 2017. gadā lidsabiedrība saņēma CAPA apbalvojumu kā gada reģionālā lidsabiedrība, bet 2018. gadā airBaltic tika apbalvota ar ATW Tirgus līdera balvu. Papildus tam 2014., 2015., 2016. un 2017. gadā airBaltic sasniedza labākos punktualitātes rādītājus pasaulē.

airBaltic meitas uzņēmums airBalticTraining savā modernajā un īpaši izveidotajā apmācības centrā Rīgā piedāvā plašu aviācijas apmācību pakalpojumu klāstu. Uzņēmums izveidots 2010. gadā un kopš tā laika katru gadu sniedz apmācību aptuveni 3 000 profesionāļu no visas pasaules – vairāk nekā 1 500 pilotiem, gandrīz 1 000 stjuartu un vairākiem simtiem lidostas darbinieku, bagāžas aģentiem, drošības darbiniekiem un citiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
Latvija 79 EUR
Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienas Rīgas Motormuzejā Motormuzejs
Aicinām apmeklēt Rīgas Motormuzeju Lieldienu brīvdienās! 29. martā būs iespēja piedalīties Lieldienu aktivitātēs - olu meklēšanā muzeja | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.251544sec.