airBaltic zīmolam radīta jauna audio identitāte

Latvijas lidsabiedrība airBaltic sadarbojusies ar latviešu ģitāristu, komponistu, aranžētāju un grupas vadītāju Mārci Auziņu, lai radītu jaunu airBaltic zīmola audio identitāti, kas būs dzirdama Airbus A220-300 lidmašīnās. Šīs sadarbības mērķis ir popularizēt airBaltic kā Latvijas lidsabiedrību ar latviešu autora mūziku vairāk nekā 80 maršrutos, ko airBaltic apkalpo no Rīgas, Tallinas un Viļņas.

Jaunā muzikālā kompozīcija ir radīta īpaši airBaltic. To iespējams dzirdēt video sveiciena laikā, kad pasažieri iekāpj un izkāpj no lidmašīnas, piedāvājot pilnu airBaltic zīmola identitātes audiovizuālu pieredzi.

Latviešu ģitārists, komponists, aranžētājs un grupas līderis Mārcis Auziņš uzsver: "Specifiskā pielietojama dēļ šis noteikti ir viens no interesantākajiem komponēšanas darbiem manā pieredzē. Šī bija arī pirmā reize, kad darba radīšanas procesā tā fragmentus "testēju" uz draugiem un paziņām, lai saprastu kādu emociju gammu dažādos cilvēkos dzirdētais izraisa. Man par laimi un prieku, lielākoties emocijas klausītājos sakrita ar manis iedomātajām un mūzikā ieliktajām. Nevarētu teikt, ka šis darbs nāca viegli, bet gala rezultāts pašam patīk un degu nepacietībā to dzirdēt reālos apstākļos, kā arī saņemt atsauksmes no pasažieriem."

Mārcis Auziņš ir pazīstams un pieredzējis ģitārists – mūziķis, kurš kopš 2016. gada izdevis divus solo albumus un sniedzis vairāk kā 100 solo koncertus gan Latvijā, gan ārpus tās. Divas reizes ticis nominēts Latvijas mūzikas ierakstu gada balvai par labāko starpžanru mūzikas albumu un labāko koncertierakstu, kā arī ieguvis godalgoto otro vietu starptautiskajā ģitāristu konkursā "Sony Jazz Stage". Kā grupas līderis, aranžētājs un ģitārists Mārcis Auziņš regulāri sadarbojas ar pazīstamākajiem latviešu komponistiem un izpildītājiem.

Airbus A220-300 piedāvā izcilu lidošanas pieredzi ar tādām priekšrocībām pasažieriem kā platāki sēdekļi, lielāki logi, vairāk vietas rokas bagāžai, pilnveidotas labierīcības un citiem uzlabojumiem. Airbus A220-300 ir arī ievērojami klusāka – tās trokšņu līmenis ir līdz pat četrām reizēm mazāks. Turklāt šobrīd tā ir pasaulē videi draudzīgākā komerciālā lidmašīna, jo Airbus A220-300 ir pirmais lidaparāts, kura dzīves cikla ietekmes uz vidi deklarācija ir pilnīgi caurskatāma, palīdzot samazināt CO2 un NOX emisijas attiecīgi par 20% un 50%.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
Latvija 79 EUR
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44909406sec.