Ethiopian Airlines uzsāks lidojumus no Āfrikas uz Īriju un ASV Rietumu piekrasti 2015. gadā

Āfrikas lielākā lidsabiedrība Ethiopian Airlines paziņoja par gatavību uzsākt lidojumus uz Dublinu un Losandželosu jau 2015. gada jūnijā.

Reisi uz Dublinu un Losandželosu notiks trīs reizes nedēļā ar ultramoderno Boeing 787 Dreamliner, kas pasažieriem ļaus izbaudīt nepārspējamu komforta līmeni. Tie būs tiešie lidojumi no Āfrikas uz Īriju un ASV Rietumu piekrasti. 
Ethiopian Airlines piedāvās Losandželosas un Īrijas ceļotājiem ērtu lidojumu grafiku, kurā ietverti 49 Āfrikas galamērķi.

“Mūsu jaunajiem lidojumiem, kas savieno Adisabebu, Dublinu un Losandželosu, ir svarīga nozīme tirdzniecības jomā, Āfrikas kontinenta tūrisma investīcijās, kā arī ASV un Īrijas starpvalstu attiecībās. Šie lidojumi ir pirmā tiešā aviosaikne starp Āfrikas kontinentu, Īriju  un ASV Rietumu krastu. Ar to palīdzību starp šīm šķietami tālām valstīm tiks izveidota ciešāka saikne ar Āfriku, kas veicinās uzņēmējdarbības mobilitāti un jaunu sakaru veidošanos ASV Rietumu piekrastē dzīvojošajai Āfrikas diasporai.

Šobrīd paplašinām aviācijas lidaparātu klāstu ar tehnoloģiski attīstītāko gaisa kuģi Boeing 787 Dreamliner, ar kuru arī notiks lidojumi uz Dublinu un Losandželosu. Šādi mēs izrādām pateicību mūsu klientiem par viņu uzticību, piedāvājot viņiem maksimāli ērtas ceļošanas iespējas. Dreamliner gaisa kuģis lieliski der gariem lidojumiem. Tam piemīt unikālas uzbūves īpatnības – ievērojami zems trokšņu līmenis, augstāks gaisa mitrums kabīnē, lieli logi un plaša kabīnes telpa,” pauž lidsabiedrības Ethiopian Airlines izpilddirektors T. Gebremariams. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Aplūko idejas brīvdienām Rēzeknē! Rēzeknes pilsētas TIC
Trūkst ideju brīvdienām? Ieskaties mūsu 2 dienu piedāvājumā un izvēlies sev tīkamo! | Skatīt vairāk
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana. TAKA
Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde ‘’TAKA’’ aicina 26. aprīlī plkst. 10.00 apmeklēt tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 20.04.2024 Vakars ar Dj Park Hotel Latgola
Gaidām Jūs šo sestdien , plkst.20:00 bārā La Terrasse💃🍾🕺 Galdiņu rezervācija +371 65404910 | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13707304sec.