Iemesli, kāpēc vajadzētu lietot Google lidojumu meklētāju

Google nesen uzlabojis Google Flights meklētāju programmu, tāpēc ieskatīsimies,  kā šī programmā noder ceļotājiem.

Lai gan Google Flights meklētāja programma eksperimentē un attīstās kopš 2011.gada, beidzot uzņēmums ir gatavs panākt tā pilnvērtīgu darbības jaudu. Sarežģījumu ar vispasaules lidojumu programmu meklētāju ir lidojumu reisu daudzie piedāvājum, tāpēc problēma rodas tajā, ka meklētājam nākas pielāgot labāko lidojuma opciju Google Flights klientiem. Jaunajā, uzlabotajā meklētājā var atrast lētāko lidojuma piedāvājumu un ne tikai, tāpēc ieskaties citās Google Flights opcijās:

Daudzi lidojumu maršrutu meklētāji, piemēram Orbitz un Expedia, aprobežojas ar datumu meklēšanas iespējām, savukārt, Google Flights piedāvā salīdzināt cenas vairākos mēnešos, ļaujot ceļotājiem pielāgot ceļojuma grafiku, lai atrastu izdevīgāko piedāvājumu.

Ar noderīgajiem padomiem, ko sniedz Google, ceļotājs var ietaupīt. Piemēram, ja tūrists izvēlas doties uz Floridu 18.jūnijā, Google Flights ieteiks, ka savos brīvdienu plānos var atkāpties dienu atpakaļ, lai par aviobiļeti sanāktu ietaupītu.

Meklētājs ir organizēts, kas labākos piedāvājums novieto saraksta augšgalā. Labākie lidojumi tiek vērtēti pēc cenas, laika, pārsēšanās vai tiešā reisa piedāvājuma, aviokompānijas piedāvātajām ērtībām, un citiem kritērijiem. Turklāt, Google Flights lietotājs savus atradumus var saglabāt un pat dalīties ar tiem. Šī opcija ir ērta, ja tūristam ir nepieciešams konsultēties ar ģimeni.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.36730599sec.