Wizz Air ievieš vietu piešķiršanu

Lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā* Wizz Air  paziņo, ka no 2015. gada maija tā ieviesīs sēdvietu piešķiršanu, lai uzlabotu pasažieru ceļojumu pieredzi un apmierinātību. Atsevišķos maršrutos no 2015. gada 4. maija un visos WIZZ maršrutos no 2015. gada 19. maija pasažieriem tiks nodrošināta bezmaksas sēdvietu piešķiršana, kas no 8. aprīļa kļūs par rezervēšanas procesa sastāvdaļu. Ja iespējams, Wizz Air piešķirs blakus sēdvietas pasažieriem, kuri ceļo kopā viena rezervējuma ietvaros. Jebkurā laikā līdz pat trim stundām pirms izlidošanas vietnē wizzair.com vai WIZZ mobilajās lietotnēs pasažieri var mainīt par brīvu piešķirto sēdvietu un izvēlēties citu sēdvietu par maksu, sākot no 1 €. Iecienītās sēdvietas, piemēram, priekšējā rindā ātrai izkāpšanai vai sēdvietas ar papildu vietu kājām, rindas kārtībā var rezervēt par augstāku maksu atkarībā no pieejamības.

Wizz Air sēdvietu piešķiršana tiks izmēģināta atsevišķos maršrutos (Budapešta–Barselona, Katovice–Londona, Bukareste–Dortmunde) no 4. maija un pēc tam no 19. maija ieviesta visos 360 Wizz Air maršrutos no 110 lidostām 37 valstīs.

Pasažieriem, kas pirms 8. aprīļa ir rezervējuši biļetes lidojumiem ar sēdvietu piešķiršanu, sēdvieta tiks piešķirta, kad viņi reģistrēsies lidojumam, savukārt pasažieriem, kuru pašreizējais rezervējums ietver WIZZ papildu vietas kājām un WIZZ rezervētas vietas pakalpojumu, būs iespēja izvēlēties sēdvietu bez papildu maksas.

Programmu WIZZ Premium un WIZZ Privilege Pass dalībnieki varēs par brīvu izvēlēties jebkuru sēdvietu, kā arī turpināt izmantot prioritāro iekāpšanu, lai izvairītos no rindām. Turklāt no 8. aprīļa Wizz Air samazina prioritārās iekāpšanas maksu tikai līdz 2 €.

TIEŠSAISTĒ PIEMĒROJAMĀ MAKSA, KAD PASAŽIERI VĒLAS MAINĪT PAR BRĪVU PIEŠĶIRTO SĒDVIETU

Wizz Air komercdirektors Ģerģs Abrāns sacīja: “Priecājos šodien iepazīstināt ar šo mūsu pasažieru būtisko ieguvumu, kas ir ieviests mūsu kvalitatīvāku pakalpojumu un procesu nepārtrauktās pilnveides ietvaros. Patērētāju apmierinātība bija mūsu galvenais mērķis, kad mēs nodibinājām lidsabiedrību pirms vairāk nekā 10 gadiem, un turpina virzīt mūsu darbību katru dienu. Es esmu pārliecināts, ka aviokompāniju tendence atkal ieviest sēdvietu piešķiršanu precīzi atspoguļo to, ko patērētāji tagad visaugstāk vērtē ceļojot: pieejamas aviobiļetes un patīkamu un ērtu pieredzi. Katrā no mūsu 55 lidmašīnām A320 ir 180 sēdvietu, un no novembra mums būs 230 sēdvietu mūsu jaunajā gaisa kuģī A321. Mūsu jaunā sēdvietu piešķiršana ir viens no vairākiem 2015. gadā plānotajiem pieredzes uzlabojumiem, par kuriem mēs informēsim pavisam drīz.”

Par Wizz Air

Wizz Air ir lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā*, kas ekspluatē 55 lidmašīnu Airbus A320 parku un piedāvā lidojumus vairāk nekā 360 maršrutos no 21 bāzes, savienojot 110 galamērķus 37 valstīs. Wizz Air aptuveni 2200 aviācijas speciālistu lielais kolektīvs nodrošina izcilu servisu un ļoti zemas biļešu cenas, padarot Wizz Air par 15,8 miljonu pasažieru izvēli 2014. gadā. Wizz Air akcijas tiek kotētas Londonas fondu biržā ar kodu WIZZ.

* Avots: Innovata, pamatojoties uz regulāro lidojumu sēdvietu skaitu periodā no 2014.gada 1.aprīļa līdz 2014.gada 30.septembrim. 1. Centrāleiropa un Austrumeiropa (CAE) ir reģions, kas ietver Albāniju, Baltkrieviju, Bosniju un Hercegovinu, Bulgāriju, Čehiju, Horvātiju, Igauniju, Kosovu, Krieviju, Latviju, Lietuvu, Maķedoniju, Melnkalni, Moldovu, Poliju, Rumāniju, Serbiju, Slovākiju, Slovēniju, Ukrainu un Ungāriju.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 01.05.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.04.2024 - 30.04.2024 MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.43726707sec.