Un visvairāk noslogotā lidosta ir...

Arvien vairāk cilvēku izmanto aviokompāniju piedāvātos pakalpojumus, lai ātrāk un ērtāk nokļūtu līdz sev vēlamajam galamērķim. Katru gadu pasažieru skaits palielinās un Starptautiskā lidostu padome "World Airport Traffic" izvērtē kuras no lidostām ir visvairāk noslogotas. 

 Jau septiņpadsmito gadu pēc kārtas Atlantas lidosta Amerikā ir ieguvusi "noslogotākās" lidostas statusu. Vairāk nekā 96 miljoni pasažieru ir ceļojuši caur Hārtsfīlda-Džeksona Atlantas starptautisko lidostu, kas ir par 1,9 % vairāk, nekā 2013. gadā. 

Pasažieru pārvadājumi turpina palielināties visās pasaules lidostās, tie ir aptuveni 6,7 miljardi pasažieri, kas ir par 5,7% vairāk nekā iepriekšējā gadā. Neskatoties uz globālajām neskaidrībām, kas ietekmējušas vairāku valstu ekonomisko situāciju, pasažieru skaits nav samazinājies. Starptautisko tūrismu nesamazināja arī Ebolas vīrusa draudi un ģeopolitiskās darbības. 

Otrajā vietā ierindojas Ķīnas galvaspilsētas, Pekinas starptautiskā lidosta, apkalpojot 86 miljonus pasažieru pērn, kas ir 2,9% vairāk nekā iepriekš.

Arī Eiropas lidostas ir pietiekami noslogotas un viena no tām atrodas Lielbritānijā. Londonas Hītrovas lidosta stabili noturējusi trešo vietu ar vairāk nekā 73 miljoniem pasažieru. 


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 25.04.2024 Nāc un sāc spēlēt golfu! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 20.04.2024 Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Latvia Tours
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Siguldas novada TIC
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16537809sec.