Pieci dažādi kruīza veidi aizraujošām brīvdienām Horvātijā

Dzirkstošas jūras ainavas, putojoši viļņi, vēstures senā elpa vai iespēja apgūt Horvātijas neskarto dabu, traucoties velosipēda mugurā.. Tās ir tikai dažas lietas, ko iespējams darīt, dodoties kruīza brīvdienās Horvātijā. 

Horvātijas Klasiskais  kruīzs
Gremdējies Horvātijas skaistumā, kuģojot gar tās piekrasti. Kaut arī ērtības labad ceļojums sākas un beidzas Venēcijā, maršruts aptver visas iespējamās tuvējās salas, piestātnēs un pilsētās – Pula, Splita, Hvara, Dubrovnika... Plaukstošas pilsētas, noslēgtas pludmales, gleznainā Dalmācijas piekraste – tas ir lielisks ceļojums tiem, kas Horvātiju apmeklēs pirmo reizi.  

Lielā tūre
Dodoties šajā kruīzā, iespējams ne tikai apceļot Horvātijas, bet arī blakus esošās Slovēnijas, Melnkalnes un Grieķijas piekrasti. Venēcija ir starta punkts desmit dienu braucienam ar vairākām intriģējošām pieturām. Pirmā pietura ir Kopera Slovēnijā, tai seko Zadara un Dubrovnika Horvātijā. Pēc šo pilsētu apskates ceļojums tālāk aizved uz gleznaino Kotoras līci Melnkalnē. Šķērsojot Grieķijas ūdeņus, iespējams aplūkot Korfu salu, Santorini, kam seko nakts pārlaišana Atēnās un atpakaļ ceļš uz Venēciju. 

Tālāk no pūļa
Kvarnera līcis, Horvātijas ziemeļu daļas piekrastē, joprojām ir cilvēku drūzmas neapdzīvots – pat vasaras mēnešos. Smaržīgi dārzi, neapdzīvotas salas, putojoši jūras viļņi un delfīni… Kas gan ir vilinošāks par šo?

Piemērotākais kruīzs velosipēdistiem
Apvieno aktīvo velotūri ar nesteidzīgo salu un piekrastes apskati. Ja esat ieinteresēts izpētīt Splitas ziemeļdaļas mežonīgo piekrasti, šis ceļojums ir piemērots jums – tā ir iespēja doties pa maziem, lauku ceļiem, redzēt lieliskus jūras skatus, kā arī aplūkot Horvātijas dažādo veģetāciju – olīvu birzis, vīna dārzus – sajust Vidusjūras atspirdzinošo gaisu un redzēt neskaitāmus tauriņu barus. 

Ziemeļdalmācijas apskate ar burinieku
Esat bijuši Dubrovnikā? Arī Splitā? Tad šis ir lielisks piedāvājums tieši jums – astoņu dienu kruīzs Ziemeļu Dalmācijā ar iespēju aplūkot Horvātijas mazāk zināmās un apmeklētās kultūrvēsturiskās vietas. Pats galvenais – ekskursijas vada godalgota arheoloģe Dr. Helēna Tomasa. Sakumā ceļojums aizved uz Skradinas ostu, kur var aplūkot kādreizējās romiešu celto ēku drupas un burvīgos ūdenskritumus Krka Nacionālajā parkā. Tālāk ceļš ved uz vēsturisko Zadaru, kur atrodas brīnišķīgi bizantiešu un Venēcijas gotikas piemēri, kas slīgst spožajā Adrijas reģiona gaismā. Ceļojums noslēdzas pie Sibenikas katedrāles, kas celta Renesanses laikmetā un ir iekļauta UNESCO sarakstā. Tam visam klāt – bezgalīgas peldēšanās iespējas un dzirkstošas jūras ainavas. 


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Estravel Latvia
,


Kaļķu vārti
,


Jūrmalas TIC
,


Liepājas reģiona TIB
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47285199sec.