Kruīzi tieši vīna cienītājiem - aplūko tos!

Lai arī Francija vēl joprojām ir vīna cienītāju epicentrs, kruīza kompānijas veido jaunus maršrutus, lai apmierinātu ceļotāju augošo vēlmi iedziļināties vīnzinībā, izbaudīt jaunas garšas un emocijas, atrodoties uz kuģa klāja. 

Daži no piedāvātajiem maršrutiem var pārsteigt: Aļaska, Amazone, Āzija. Vīna kruīzi Klusā okeāna ziemeļrietumu vīnogulāju audzētavu reģionos un Portugālē kļūst ļoti populāri un pieprasīti. Kruīzu kompānijas sāk “mest acis” arī uz Horvātiju, Grieķiju, Rumāniju un Bulgāriju, kā alternatīviem vīna kruīza galamērķiem.

Ir divu veidu vīna kruīzi – vīna kruīzi ikvienam interesentam, ko piedāvā kruīzu kompānijas un vīna klubu biedru kruīzi, kurus organizē paši ASV vīndari. Kruīzā jūs varat sagaidīt, protams, vīna degustāciju, izglītojošus seminārus, demonstrējumus, kā pie ēdiena piemeklēt pareizo vīnu, un, nonākot pie vīnogu audzētavām – ekskursijas un degustācijas pašā vīna darītavā.  

Neskaitot izslavētos Francijas vīna reģionus – Bordo, Burgundiju un Provansu - kur jūs gribētu, lai vīna kruīzs jūs aizvestu? Iepazīstieties ar dažiem alternatīviem vīna kruīza galamērķiem:

Portugāle
Ja esat bijis Itālijā un arī Francijā, Portugāle ir nākošais galamērķis kurp doties. Portugāle ir pieejama par daudz saprātīgākām cenām nekā citas Rietumeiropas valstis. Turklāt visa gada garumā Portugāle priecē ar mērenu klimatu, tās ēdieni un dzērieni ir kā magnēts ēdienu un vīnu baudītājiem. 

Klusā okeāna ziemeļrietumu reģioni
Oregonā un Vašingtonā, ASV vīna darīšana pēdējā desmitgadē ir krietni uzplaukusi. Pats Klusā okeāna ziemeļrietumu reģions ir ļoti gleznains – sākot ar sausām, zeltainām kalnienēm Vašingtonas austrumos, līdz Oregonas sulīgi zaļajām nogāzēm, kas sniedz papildus baudījumu vīna kruīza ceļotājiem. 

Ir iespējams atrast dažādus kruīzu piedāvājumus, piemēram, kruīzs Un-Cruise Adventures piedāvā astoņus dažādus “Vīna upju” maršrutus, bet Lindblad Expeditions-National Geographic nepiedāvā vīna kruīzus, bet gan vienkāršas ekskursijas vīna darītavās, kas lieliski papildina vīna kruīzā iekļauto programmu. Vīna kruīzu sezona šajā reģionā ilgst no marta līdz novembrim. 

Netradicionālie galamērķi
Vīna kruīzus organizē ne tikai vīnogu audzēšanas reģionos. Kruīza kompānijas piedāvā arī tādus vīna kruīzus, kas aizvedīs uz Aļasku, Kalifornijas piekrasti un pat Amazones džungļiem. Viens no šo kruīzu organizētājiem uzsver, ka vīna kruīzs var nebūt saistīts ar konkrētām audzētavām un vīna darītavām. Šajos kruīzos dodas cilvēki, kas vēlas uz kuģa klāja smalki papusdienot un iegūt jaunas zināšanas vīna pasaulē – salīdzinot ar citiem vīna kruīziem, šie kruīzi ir atsvaidzinoši un neordināri. 


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 01.04.2024 Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti Estravel Latvia
Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis | Skatīt vairāk
no 605 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Gulbenes novada TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13299298sec.