Uz jaunajiem MSC Cruises kuģiem uzstādīs vēja deflektorus

Nākotnē kruīzu pasažieriem vairs nebūs jāsatraucas par vēja brāzmām, atpūšoties uz kuģa klāja – kompānijas "MSC Cruises" jaunākie kuģi būs aprīkoti ar vēja deflektoriem, lai pasažieriem netraucētu okeāna brīzes. Uz laineriem būs izbūvēti arī speciāli "jūras līmeņa klāji" – tiek solīts, ka pasažieri tur varēs sajusties gluži kā pludmalē.

Jaunie kuģi, kuru būves izmaksas tiek lēstas ap diviem miljardiem eiro, būs nedaudz mazāki, taču platāki par kompānijas līdzšinējiem superlaineriem. Tas savukārt nozīmē, ka tiem būs vieglāk ienākt salīdzinoši nelielās ostās.

"MSC Cruises" pārstāvniecības Lielbritānijā izpilddirektors Džails Hoks laikrakstam "Travel Trade Gazette" atzinis: "Tas būs kas pavisam nebijis, salīdzinot ar citu kompāniju piedāvājumiem." Turklāt viņš jaunos kuģus pielīdzinājis "kruīzu industrijas "iPhone"".

Vēja deflektori nozīmē, ka pasažieri varēs pastaigāties pa klāju bieži vien spēcīgā vēja netraucēti, turklāt tādējādi "MSC Cruises" būs iespēja rīkot vairāk izklaides pasākumu zem klajas debess.

""Seaside" ir futūristisks prototips, kuru raksturo unikāla uzbūve, korpusa forma un augsta manevrētspēja. Šo kuģu būvēšana ir liels izaicinājums, kam nepieciešams pienācīgi sagatavoties," norādījis "MSC Cruises" valdes priekšsēdētājs Pjērfrančesko Vago.

Tiesa gan, lai dotos kruīzā ar kādu no jaunajiem kuģiem, pasažieriem nāksies gaidīt vēl krietnu laiciņu. Šobrīd tie top Itālijas kuģubūvētavas "Fincantieri" dokos, un pirmais kuģis ūdenī varētu tikt nolaists 2017. gada novembrī, bet otrais – 2018. gada maijā. Abi kruīzu kuģi būs 323 metrus gari un vismaz 40 metru plati; uz to klāja būs 2 070 kajīšu, kurās pietiks vietas 5 300 pasažieru.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienu ieskandināšanas pasākums Liepājas reģiona TIB
Ceturtdien, 28. martā, plkst. 15 Liepājas muzejs Kūrmājas prospektā 16/18 aicina ģimenes ar bērniem uz Lieldienu ieskandināšanu, | Skatīt vairāk
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.35802197sec.