Aicina savlaicīgi pieteikties Vislatvijas ūdens tūristu saietam «Lielais plosts 2015»

2015.gada 23.maijā Daugavpils novada Naujenes pagastā, dabas parka ''Daugavas loki'' teritorijā, jau trešo reizi notiks Vislatvijas ūdens tūristu saiets ''Lielais plosts 2015'', un tā organizators biedrība '' Sporta klubs ''Beibuks'' aicina visus, kuri kādreiz ir laivojuši, plostojuši, atpūtušies uz ūdeņiem vai vēlas pievienoties jautram tusiņam, jau savlaicīgi pieteikties šim pasākumam.

Biedrība ''Sporta klubs ''Beibuks'' vadītājs Ilmārs Lociks stāsta: '' Ja tev patīk klusi ūdens šļaksti, liega vēja plūsma, ugunskura sprakšķi, jautri burbuļojošs zivju zupas katliņš, piebērtas ar zvaigznēm naksnīgās debesis, draugu balsis kopdziesmā un viss, kas saistās ar atpūtu uz ūdeņiem, tu esi mūsējais. Pasākumā gaidām biedrības, sporta un tūrisma klubus, darba un draugu kolektīvus, ģimenes un individuālos braucējus. Tā būs vienreizēja iespēja noraudzīties viļņu un saules rotaļās, Daugavas stāvkraujās un krācēs, piedalīties laivu spēlēs, izbaudīt kopības sajūtu ar aktīviem un atraktīviem domubiedriem, saņemt balvas un jauki pavadīt laiku'' .

Tādejādi ar inovatīvo pasākuma ideju, vienreizējiem dabas skatiem civilizācijas nesabojātā Latgales stūrītī, viesmīlību un dalībniekiem ne tikai no Latvijas, bet arī citām valstīm, organizatori aicina visus pulcēties aktīvai atpūtai Latgalē.

Biedrība ''Sporta klubs ''Beibuks'' jau kopš 2012. gada rīko aktīvās atpūtas, ūdenstūrisma entuziastu un atbalstītāju pasākumu Vislatvijas ūdenstūristu saietu ''Lielais plosts ''. Kā rāda iepriekšējo gadu pieredze, pasākums ir pulcējis vairāk nekā 100 peldlīdzekļus un vairāk nekā 500 dalībniekus no visas Latvijas un ārvalstīm. Ūdenstūristu saieta ideja ir balstīta uz vienotu atpūtu dabā un aktīva dzīves veida popularizēšanu.

Informācija par pasākumu:

www.Lielaisplosts.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 27.04.2024 Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Latvija
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.6073451sec.