Rīgā atvērts pirmais fiziskās un emocionālās veselības centrs «Planta»

Rīgā atvērts Fiziskās un garīgi emocionālās veselības centrs ''Planta'', - pacientiem piedāvā ārstēšanu, kuras pamatā ir tradicionālās un austrumu medicīnas apvienojums. Centrs ''Planta'' darbojas trīs virzienos: dr. Igora Civako privātprakse, organisma darbības atjaunošanai un veselības uzlabošanai dabiskas produkcijas veikals, medicīnas, psiholoģijas, estētikas un citas izglītojošas mācību programmas, semināri, kursi, meistarklases.

''Mēs apskatam organismu kā vienotu veselumu - tā ir visu orgānu iekšējo sistēmu mijiedarbība, tai skaitā arī psihosomatiskā iedarbība uz slimības izraisīšanos, - stāsta Centra ''Planta'' direktore un dibinātāja Džūna Ose, "Tas nozīmē, ka mēs necenšamies novērst slimības simptomus uz citu orgānu veselības rēķina. Mēs ārstējam, novēršot slimību cēloņus, atjaunojot orgānu veselību un to savstarpējo saikni. Senajā Ķīnā par labu ārstu uzskatīja nevis to, kura slimnieki ātri izveseļojās, bet gan to, kura pacienti neslimoja. Arī mēs sekojam šim pamatprincipam."

Centra "Planta'' pamatdarbība – Igora Civako, pediatra, manuālā terapeita, psihologa, netradicionālās medicīnas speciālista ārsta prakse.  Dr. Civako galvenais profesionālais kredo – ''Vissliktākā kaite — būt piesaistītam savām kaitēm'' (Seneka). Dr. Civako izmanto ne tikai netradicionālo un austrumu medicīnu kā pamatu, bet savā 24 gadus ilgajā profesionālajā praksē, izmanto arī patstāvīgi izstrādātas psihoterapijas metodes. Kompleksās ārstnieciskās prakses laikā ir apstiprinājušies gadījumi, kad tika izārstētas tādas kaites kā cistīts, hroniskas ginekoloģiskas slimības, ļaundabīgie audzēji, atkarība no alkohola un narkotikām, migrēna un daudzas citas. Turklāt, dr. Civako Centrā ''Planta'' rīko regulāras mācību programmas pacientiem, ārstiem un plašai auditorijai, kura interesējas par veselīgu dzīvesveidu, psiholoģiju, skaistumu un ilgu mūžu.

Centrs ''Planta'' ir oficiālais profesionālo atveseļojošo plāksteru programmu izplatītājs Baltijas valstīs. Plāksteri paredzēti organisma attīrīšanai un atjaunošanai šūnu līmenī. Centra speciālisti programmas ir rūpīgi izpētījuši un piemeklējuši cilvēkiem ar dažādām slimībām. To izmantošanas laiks - no dažām dienām līdz vairākiem mēnešiem. Šajā metodikā ir apvienota Ķīnas medicīnas pieredze un jaunākās mūsdienu tehnoloģijas.

Centra ''Planta'' vasaras izglītības programmā ietilpst divi lekciju cikli. Jūlijā  notiks 2 lekcijas, kuras vieno aktuāla tēma par veselīgu pārtiku: ''Pārtikas ietekme uz organismu'' un ''Pārtikas ietekme uz slimību attīstību''. Augustā lekciju cikls būs veltīts psiholoģijai. Tas paredzēts 4 dienām - 3 dienas notiks lekcijas un 1 dienu praktiskā nodarbība. Nodarbību galvenā tēma – audzināšanas ietekme uz patiesu vai apzinātu mērķu veidošanu un ''izvēles brīvības'' ilūziju. Sīkāka informācija www.plantasense.com.

Centrs ''Planta'' aicina uz Atvērto durvju dienu 12. jūlijā no pulksten 12.00 līdz 17.00 un 14. jūlijā no pulksten 14.00 līdz 19.00. Ikviens apmeklētājs varēs saņemt detalizētu papildus informāciju par Centra darbu, aktuālajiem projektiem un personiski tikties ar dr. I.Civako.

Par dr.Igoru Civako

Izglītība

07.02.2014. g. - Starptautiskā Dziednieku līga. Dziednieka sertifikāts

1997.- 2000.g. Daugavpils Pedagoģijas universitāte. Sociālo zinātņu maģistra grāds, sadaļa psiholoģija.

02.2012. - 08.2012. g. Austrumu medicīnas (ājūrvēda) mācību kurss pēc Andreasa Morica metodes.

11.01.1999. - 20.01.1999.g. - «Centre of education of health and medical rehabilitation» MU Dr. M. Horinova (Čehija, Prāga). Sertifikāts «Education of health and medical rehabilitation» (1.cikls, apmācība un prakse)

24.10.1999. - 30.10. 1999.g. - «Centre of education of health and medical rehabilitationa» MU Dr. M. Horinova (Čehija, Prāga). Sertifikāts «Education of health and medical rehabilitation». (2.cikls, apmācība un prakse)

1994. - 1997.g. - Latvijas Medicīnas akadēmija. Rezidentūra, pediatra kvalifikācija.

1988. -1994. g. - Latvijas Medicīnas akadēmija. Diploms ārsta specialitātē.

Darba pieredze

2014 -... g. - Līdzīpašnieks un ārsts SIA «PLANTA Group» - esmu ārsts pediatrs, manuālais terapeits, psihologs, kā arī praktizēju netradicionālo medicīnu. Sniedzu palīdzību individuāli un  grupveida, psiholoģisko palīdzību ģimenēm, it īpaši psihosomatikas jautājumos, risinot attiecību problēmas, šķiršanās, vientulības, atkarību jautājumus, grūti pārvaramu dvēseles sāpju likstas. Risinu arī pusaudžu problēmas un grūtības nepilnās (nelabvēlīgās) ģimenēs.

2001. - ..... g. - Līdzīpašnieks un ārsts Privātklīnikā "NIMTA" — strādāju par ārstu terapeitu, manuālo terapeitu.

2010. - 2013. g. - IK «Detox System». Rīkoju lekciju ciklu:

- Veselīga pārtika: vegānisms, veģetārisms, svaigēšana, galvenās diētas, galvenā Austrumu organisma attīrīšanas metode(ājurvēdiskā medicīna);

-  Organisma attīrīšana un atjaunošana sirds un asinsvadu slimību gadījumā.

-  Organisma attīrīšana un atjaunošana kuņģa un zarnu trakta slimību gadījumā;

Aknu un žultspūšļa attīrīšana;

Organisma attīrīšana un atjaunošana urīna un dzimumsistēmas slimību gadījumā;

Organisma attīrīšana un atjaunošana balsta un kustību sistēmas slimību gadījumā;

Organisma attīrīšana un atjaunošana elpošanas sistēmas slimību gadījumā;

Organisma attīrīšana un atjaunošana endokrīnās un nervu sistēmas slimību gadījumā;

Organisma attīrīšana un atjaunošana onkoloģisko slimību gadījumā;

Slimību psihosomatiskā daba ("mentālie" toksīni ), ārstēšanas metodes.

06.2001. -06.2001.g. - strādāju par pediatru Rehabilitācijas centra "Vaivari" Daugavpils filiālē.

1997. - 2000. g. –strādāja par pediatru Daugavpils bērnu slimnīcā.

1997. - 2001.g. - pasniedzu prohoterapiju, psihiatriju Daugavpils universitātes Psiholoģijas un matemātikas katedrā.

1997. – 2001.g. - pasniedzu propedeitiku un higiēnu Daugavpils universitātes Fizioterapijas katedrā, Psiholoģijas un matemātikas katedrā.

Ārsta privātās prakses sasniegumi

Psihoterapijā piemēroju patstāvīgi izstrādātas metodes.

Ir apstiprinājušies gadījumi, kad ar šīm metodikām izārstētas tādas slimības kā ekzēma (10 seansi); uzmācīga migrēna līdz 2 reizēm nedēļā (10 seansi); bezmiegs; vientulības fobijas; depresija, kura saistīta ar izteiktiem somatiskiem traucējumiem; uzmācīgas bailes; spēcīgas hroniskas muguras sāpes; spēcīgas skumjas ar mēģinājumiem atteikties no turpmākās dzīves; smago narkotisko vielu lietošana ((stāžs12 gadi ( 4 seansi)); аlkoholisms (stāžs 6 gadi, 4 seansi).

Piemērojot netradicionālās ārstēšanas metodes un Austrumu medicīnas zināšanas:

-klīniski apstiprināts ievērojams izārstēšanās paātrinājums no ļoti smagas vēža formas;

bronhiālās astmas saasinājumu noņemšana, kā arī konstatēta fiziskā stāvokļa uzlabošanās un lēkmju samazināšanās;

hroniska cistīta, hroniskas ginekoloģiskas slimības, urīnceļu akmeņu slimības izārstēšana, aknu funkcijas atjaunošana;

vairogdziedzera funkciju atjaunošana;

reimatoīdā artrīta ārstēšana;

starpskriemeļu disku trūces ārstēšana (manuālā terapija).

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Tukuma Pilsētas parkā Tukuma TIC
Tradicionālo svētku svinības jau atkal Tukuma pilsētā! Lieldienu izdarības, radošās darbnīcas, spēles, rotaļas, trušu māja un kazlēni, muzikālā | Skatīt vairāk
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 05.04.2024 Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.41993284sec.