Skaistumkopšanas salons Bonitta iesaka, kā sagatavot sejas ādu pavasarim

Ir aizvadīti ziemas aukstākie mēneši. Ne tikai aukstums, bet arī ziemas sausums var atstāt sekas sejas ādā. Lai uzsāktu pavasari ar svaigu un mirdzošu sejas ādu, Travelnews.lv sazinājās ar skaistuma salonu ''Bonitta'', lai uzzinātu par sejas ādas atjaunošanu un tam nepieciešajām procedūrām.

Viens no pirmajiem veselības, skaistumkopšanas un estētikas saloniem Latvijā "Bonitta" (www.bonitta.lv) piedāvā izcilas procedūras sejas ādas imunitātes atjaunošanai. Salona "Bonitta" sertificēta kosmētiķe Anastasija Safronova stāsta, ka pavasaris ir īstais laiks ādas atjaunošanai. ''Pavasarī mostas ne tikai daba, bet arī cilvēka organisms. Tāpēc pavasarī āda prasa īpašu kopšanu. Pēc rudens un ziemas mūsu organismā sāk pietrūkt vitamīnu, aukstais laiks padara vielmaiņu lēnāku, sāk uzkrāties toksīni – rezultātā ādas hidrolipīdā barjera pavājinās. Āda kļūst blāva, jūtīgāka, parādās sausums un lobīšanās, sīkas grumbiņas, izsitumi,'' skaidro kosmētiķe Anastasija.

Agrais pavasaris ir laiks, kad vēl var veikt tādas attīrošas un stimulējošas procedūras kā mikrodermabrāziju (ādas slīpēšanu) un AHA augļskābes pīlinga procedūras, ar noteikumu, ka klients lietos aizsargkrēmus ar SPF faktoru, lai izvairītos no saules starojuma. ''Šādas procedūras ļaus nolobīt atmirušās ādas šūnas, stimulēs ādas vielmaiņu un trofiku, kā rezultātā āda atjaunosies, tās izskats izteikti uzlabosies, kā arī spēs labāk uzsūkt visas aktīvās vielas, ko mēs tai sniegsim,'' stāsta A.Safronova.

Ļoti svarīgi pavasarī paaugstināt ādas imunitāti. ''To mēs varam darīt gan ārēji, gan iekšķīgi. Nevajadzētu aizmirst, ka skaistas ādas garants ir pietiekams izdzertā šķidruma daudzums, kā arī veselīgs uzturs, bagātināts ar A un E vitamīniem,'' iesaka salona ''Bonitta'' kosmētiķe Anastasija.

Skaistumkopšanas salons ''Bonitta'' piedāvā izcilas procedūras sejas ādas imunitātes atjaunošanai- ACE vitamīnu terapija ar plastificējošo vitamīnu vai jūras kolagēna DNS maskām. A,C un E vitamīni ir spēcīgi antioksidanti, kas nodrošina visu reģeneratīvo procesu atjaunošanu, un pasargā ādu no brīvo radikāļu iedarbības. "Īpaši vērtīgas šīs procedūras būs jūtīgas un kuperozas ādas īpašniekiem. Vitamīni paaugstina kapilāru sieniņu izturību- nostiprina tās. Āda kļūst dzīvīgāka un starojošāka," iesaka Anastasija Safronova.

Kosmētiķe Anastasija iesaka, ka īpašu uzmanību jāpievērš sejas ādas kopšanai arī mājas apstākļos. Svarīgi rūpīgi veikt ādas attīrīšanu gan no rīta, gan vakarā- vislabāk ar vārītu ūdeni vai zāļu novārījumiem. Ādas tonizācijai var izmantot zāļu novārījuma (pētersīļu, kumelīšu, kliņģerīšu, piparmētru u.c.) ledus gabaliņus. It īpaši no rīta šāda procedūra ļaus ātrāk ''pamosties'' ādai, uzlabos ādas asins mikrocirkulāciju. Jāpievērš uzmanība arī sejas krēmiem, jo pavasarī tie jāizvēlas ar SPF 10-15, jo pavasarī saule vēl nav tik aktīva kā vasarā. Ja ir tendence uz vasaras raibumiem vai pigmentplankumiem, SPF faktoru jāpaaugstina līdz 30. Lai dienā sejas āda starotu, tai nepieciešama laba atpūta un labs nakts krēms. Pie nakts krēma izvēles jāpieiet nopietni, jāizvērtē tā sastāvs. Sausai ādai būtu piemēroti krēmi ar mandeļu, jojobas, avokado eļļām, savukārt, taukainai ādai nakts krēma sastāvā ir jābūt minimālam tauku saturam- vislabāk izvēlēties krēmus uz gēla bāzes. Jūtīgai ādai jāpiemeklē krēms, kura uzrakstā būtu norādīts „jūtīgai ādai'', jo šo krēmu sastāvā nav vielas, kas var izraisīt alerģijas, emulgatoru, krāsvielu u.c.

Pēc ziemas cilvēki izteikti izjūt nogurumu-tas ir saules trūkuma rezultāts, daudz pavadīts laiks iekštelpās ar sausu gaisu utt. "Tas viss atspoguļojas mūsu ādā, tāpēc mēģiniet kārtīgi izgulēties, pavadīt pietiekami daudz laika svaigā gaisā, lietot uzturā veselīgus produktus. Tad āda kļūst starojoša un vaigos parādīsies skaists sārtums," iesaka salona "Bonitta" sertificētā kosmētiķe Anastasija Safronova.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk
Daiļslidošanas sacensības  Valmieras TIC
No 6. līdz 7. aprīlim Valmieras Olimpiskā centra ledus hallē notiks starptautiskas daiļslidošanas sacensības “Wolmar Spring Cup 2024”. | Skatīt vairāk
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15608597sec.