Antario direktore: 20 gadu vecumā atvēru savu uzņēmumu un veltīju visus spēkus tā attīstībai

Antario direktore: 20 gadu vecumā atvēru savu uzņēmumu un veltīju visus spēkus tā attīstībai

Tuvojoties Sieviešu dienai, uz sarunu aicinājām tūrisma aģentūras un operatora Antario direktori Veroniku Grīnvaldi. Sarunājāmies tieši ar Veroniku, jo viņa varētu būt iedvesmas avots daudziem. Kā izrādās, Veronika tūrisma aģentūru Antario dibināja, kad pašai bija vien 20 gadu, strādāja bez brīvdienām, bet šobrīd jūt, ka tuvākajā laikā varēs sākt baudīt sava darba augļus. Zinoša, komunikabla, mīl cilvēkus un savu darbu, tā Veroniku raksturotu gan citi, gan viņa pati.

Skolas laikā Veronika nemaz nedomāja, ka savu dzīvi saistīs ar tūrismu. Pēc vidusskolas absolvēšanas, pretēji citiem skolas biedriem, iestājās RSEBAA uzņēmējdarbības vakara nodaļā, jo ļoti labi apzinājās, ka panākumi karjerā būs, ja sāks strādāt pēc iespējas ātrāk. "Paralēli studijām augstskolā, sāku strādāt pavisam jaunā tūrisma aģentūrā, kas bija mana pirmā saskarsme ar tūrisma biznesu. Diemžēl šis uzņēmums drīz vien beidza savu darbību. Tad strādāju auto līzinga uzņēmumā, bet šis darbs mani neinteresēja. Sapratu, ka no savas puses neko nevaru ieteikt vai ieviest, bija jāstrādā pēc standartiem," par pirmajiem soļiem karjerā stāsta Veronika.

Skolas laikā Antario direktore bija sapņojusi par friziera darbu un kādu laiku arī strādāja šajā profesijā. Tomēr 2. kursa studiju laikā Veronika saprata, ka vēlas pati savu uzņēmumu un ir gatava strādāt bez brīvdienām, lai sasniegtu cerēto. Veronika turpina: "2007. gadā, kad man bija vien 20 gadu, atvēru tūrisma aģentūru Antario. Strādāju bez brīvdienām un ar lielu entuziasmu."


Jautājot, kas ir lielākais dzinējspēks darbā, Antario direktore atbild: "Lielākais dzinējspēks ir klienti un darbs, kas ir kā hobijs. Katru dienu nāku ar prieku uz darbu. Pozitīvas emocijas saņemu no klientiem. Ja būtu vairāk laika, labprāt visu darba dienu pavadītu konsultējot klientus. Ir prieks satikt pastāvīgos klientus, uzzināt, kā viņiem klājās."

Lai gan Veronika joko, ka atpūtai laika neatliek, tomēr katru nedēļu laiku izbrīvē tenisa treniņiem. "Lai laicīgi beigtu darbu, pirms trim gadiem divreiz nedēļā sāku spēlēt tenisu. Bet dodoties kopā ar vīru ārzemju ceļojumos, cenšamies rezervēt viesnīcas, kurās ir savs tenisa korts."

Ja drīzumā būtu brīvas divas nedēļas (Veronika nosmej, ka drīzumā noteikti viņai nebūs tik daudz brīvā laika), tad dotos uz skaisto Dominikānu, kas dēvēta par mūžīgās vasaras zemi. Bet šobrīd Veronika ir Malaizijas ceļojuma iespaidā, kura laikā apceļoja visu valsti. Pabija pat tādās vietās, kur vietējie eiropiešus nav redzējuši. "Bijām arī uz nelielas saliņas, kur dzīvo vien ap 20 cilvēku. Saliņas iedzīvotāji nemāk rakstīt un pārtiek vien no pašu sagādātās pārtikas. Reizi mēnesī viņus apmeklē ārsts. Eiropiešiem grūti to iedomāties, bet viņi ir apmierināti ar šādu dzīvi…" Savukārt drīz vien Veronika dosies uz Maskavu, kur tiks apvienots patīkamais ar lietderīgo – atpūta ar darbu.

Sarunas nobeigumā lasītājām Sieviešu dienā Antario direktore vēl: "Ikvienai sievietei novēlu, lai darbs sagādā prieku un vienmēr atrodas, kāds brīvs brīdis, ko pavadīt ar saviem mīļajiem tuvākos vai tālākos galamērķos!"



KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Latvija
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.94119692sec.