Sveicam Rodas salu konkursa uzvarētāju

Sveicam Rodas salu konkursa uzvarētāju

Tūrisma portālam Travelnews.lv sadarbojoties ar lielāko Baltijas tūroperatoru Novatours (www.novatours.lv) ir izdevies iepriecināt lasītāju, uzdāvinot Olgai Koroļevai ceļojumu divām personām uz silto Grieķijas salu – Rodu. Travelnews.lv un Novatours konkursam Olga pieteicās pašas mudināta, pamanot kolēģes komentāru pie konkursa ziņas.

Laimīgā izlozes uzvarētāja Olga Koroļeva šobrīd strādā par uzņēmuma lielo sektora vadītāju. Olgas hobijs ir došanās auto ceļojumos kopā ar vīru un abām meitām.

Sazinoties ar Olgu, Travelnews.lv vēlējās noskaidrot viņas līdzšinējo ceļojuma pieredzi un iespaidus.

Kuras līdz šim apceļotās valstis ir atstājušas vislielāko iespaidu?

Vislielāko iespaidu atstāja Itālija un īpaši Venēcija. Jo tā atšķiras no citam pilsētām un tur ir ļoti skaisti.

Kādam lietām pirms ceļojuma ir jāpievērš vislielākā uzmanība, lai ceļojuma laikā nekas nebūtu jānožēlo?

Visu vajag ļoti labi saplānot. Obligāti nopirkt apdrošināšanu. Nemeklēt vislētāko variantu, noteikti palasīt atsauksmes internetā.

Kāds ir Jūsu priekšstats par Grieķiju?

Grieķija ir ļoti skaista un tai ir bagāta vēsture. Tur ir silti un kā saka - Grieķijā ir viss.

Ko Jūs sagaidāt no ceļojuma uz Rodas salu?

Vispirms lielisko atpūtu un, protams, savām acīm ieraudzīt vēsturiskus objektus par kuriem ir skatītas filmas un lasīts grāmatās.

Kā Jūs vērtējat Travelnews.lv portālu? Ko ieteiktu?

Portāls publicē ļoti interesantus un vajadzīgus rakstus un, protams, rīko interesantus konkursus. Man viss patīk, visu ko varu novēlēt, lai portālam būtu vēl vairāk sekotāju un lasītāju!

PAR RODAS SALU

Grieķija atrodas Vidusjūras reģiona austrumos, 3 kontinentu – Āzijas, Āfrikas un Eiropas - saskares punktā. Valsts, kurai pieder tūkstošiem mazu un lielu salu. No visām salām, patstāvīgi apdzīvotas ir tikai simts. Grieķijas ievērojamākās salas ir Krēta, Korfu, Hija, Dēla, Aigīna, Skopela, Patma, Santorini un Rodos.

Šoreiz par salu, kas atrodas kalnu nogāzēs – Rodu.

Roda, Dodekanesas galvenā sala, kas pievilna ar savu neparasto skaistumu. Uz salas var gan atpūsties, laiskojoties pludmalē, gan iztrakoties ar velosipēdu pa līkumotajiem kalnu celiņiem, gan arī iepazīt Rodas kultūru un mākslu.

Rodas pilsētā ir brīnumaina vecpilsēta, kas ierauj grieķu kultūras burvībā. Lai iekļūtu vecpilsētā, ir jāšķērso ''Jūras vārti''. Šķērsojot tos, pavērsies iespaidīgs skats uz pilsētas nocietinājumiem. Vecpilsēta parādīs kāda izskatās viduslaiku strūklaka, Suleimana un citu sengrieķu mošejas, bruņinieku viesnīcas un arheoloģijas muzejs, kas iekārots liesmojošās gotikas stila Bruņinieku hospitālī.

Pavisam cita aina parādās Rodos jaunajā pilsētā, kas visu 19.gadsimtu nemitīgi paplašinās un pilnībā izveidojās itāļu fašistu okupācijas laikā. Jauno pilsētu veido daudzi rajoni, kur vēl joprojām jūtama spēcīga itāļu ietekme, sākot ar picērijām un beidzot ar Gucci veikaliem. Pilsētas rietumu pusē ir rosīgs tūrisma centrs ar dzīvīgām ielām un atpūtniekiem pilnu pludmali.

Avots: "Grieķijas salas - Krēta, Korfu, Roda un citas", apgāds "Zvaigzne ABC".

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13576794sec.