Viedoklis: Kur tūrisma speciālisti iesaka doties pāriem 8. martā? (Papildināts, 13 viedokļi)

Vēlējāmies noskaidrot, kur tūrisma speciālisti iesaka doties pāriem 8. martā? Varbūt dāmas var iepriecināt ar kādu īpašu restorānu vai pasākumu? Mūsu uzzinātās atbildes lasiet zemāk:

Sanita Eglīte, Tūrisma speciāliste Alūksnes TIC

Pāriem noteikti ieteiktu doties uz Alūksni! Alūksnē pāriem noteikti ir jāaiziet uz kājāmgājēju tiltu un jāsagaida apaļā stunda, kad tur skan mūzika un jāizbada romantikas mirklis. Katru dienu, kad tur satumst, apaļajā stundā skan romantiska mūzika un ir redzama gaismas spēle. Tur var atzīties mīlestībā, dāvināt sievietēm rozes, bildināt kādu. Par godu 8.martam kādi īpaši pasākumi mums nav, bet man liekas, ka skaistākais pasākums ir tas, ko vīrieti sievietei sagādā 8.martā. Domāju, ka visas kafejnīcas būs padomājušas kā sagādāt prieku. Katrā ziņā Alūksnes centrā ir – „Pajumte”, „Katrīnkrogs”, „Jolanta”, kur noteikti to Alūksnes garšu un mīlestības garšu varēs ēdienos sajust. Varbūt 8.martā vēl varēs Alūksnē ieraudzīt arī sniegu! Pats iepriecinājums vienmēr, ja ir patiess, tad pat maza puķīte vai vienkārši uztaisītas brokastu maizīte, ir tā vērta. Lai vīrietis ir patiess savā sveicienā, lai nav mākslīgs, tad sieviete priecāsies par jebkuru sveicienu! Ļoti ceru, ka mans vīrs mani pārsteigs ar kādu brokastu kafiju un skūpstu un apliecinās, ka joprojām viņam esmu visskaistākā sieviete!

Inese Turkupole-Zilpure, Tūrisma speciāliste Bauskas TIC

Īpašus piedāvājums 8.martam ir sagatavojis mūsu atpūtas komplekss „Miķelis” un atpūtas komplekss „Rožmalas”, martā viņiem ir dažādi piedāvājumi, kas ir veltīti sievietes pasaulei – gan gleznās, gan sarunās, mūzikā un garšu baudījumā, kas izpaužas ar izstādes atklāšanu, lielajām brokastīm, tikšanos ar vēdisko filozofu. Ja runa ir par restorāniem un kafejnīcām, tad varētu minēt „Rožmalas” - kur ir iespējams baudīt maltīti, „Miķelītis”, „Ozollāde”- kur notiek īpašs franču pasākums ar vakariņām un mūziku, kā arī daudzas citas vietas. Bauskas iecienītās kafejnīcas būs sagatavojušas piedāvājumus, Bauskas pilī „Pils krogs”, restorāns „MUUSA”, restorāns „Bērzkalni”, apmēram sešas vietas, kur uz 8.martu būs īpaša ēdienkarte. Pati labprāt izmantotu „Rožmalas” piedāvājumu, jo viņi ir īpaši piedomājuši pie dažādām procedūrām sievietēm, kas ir nedaudz citādāk. Vīriešiem ieteiktu neaizmirst par kādiem ziediem, aizvest sievieti uz kādu pasākumu vai restorānu, koncertu, kur īpaši par to tiek domāts. Piemēram, „Mazmežotnes” muižā būs īpašs Mārča Auziņa koncerts. Izvēlēties kaut ko īpaši romantisku , kas sievietēm patīk!

Lolita Kozlovska, Tūrisma speciāliste Daugavpils TIC

8.martā pilsētā, cilvēkiem ir iespēja apmeklēt kādu labu mūzikas koncertu un viens no šādiem koncertiem mums notiks Vienības nama koncertzālē, Daugavpils simfoneta koncerts „Pavasara uvertiere”, šo koncertu, kas ir veltīts sieviešu dienai ir sagatavojis Daugavpils kamerorķestris. Repertuārā ir gan klasiskā, gan romantiskā, gan mūsdienu simfoniskā mūzika. Iesaku vakarā doties uz mūsu viesnīcu „Park Hotel Latgola” uz restorānu „PLAZA” arī tur būs kāds tematisks, tieši šai dienai veltīts pasākums, „Art HUB” būs popmūzikas vakars .Ir plānotas arī aktivitātes, vakarā, Daugavpils ledus hallē ir notiks sieviešu hokeja spēle, četru komandu turnīrs sievietēm. Turpinot sieviešu dienas svinēšanu, Vienības nama koncertzālē, 10.martā būs Roberto Meloni koncerts „Veltījums sievietēm”. Pati uzskatu, ka vislabāk būtu apmeklēt kādu labu mūzikas koncertu, jo es domāju, ka laba mūzika un pavasaris, raisa pozitīvas domas un labu noskaņojumu. Es ieteiktu iepriecināt savu otro pusīti ar romantiskām vakariņām labas mūzikas pavadībā!

Gita Memmēna, Vadītāja Saulkrastu TIC

Aicinām 8.martu izbaudīt Saulkrastos un smelties jūras spēku un saules enerģiju SPA salonā KLĒRA LUKSS, jo īpašu svētku noskaņu un šarmu radīs franču zīmola Academie izsmalcinātā kosmētika un SPA rituāli ar saunu – SPA rituāls ar šokolādi, SPA rituāls “Ziedu klēpis”, SPA rituāls “Academie Zelta Lukss” u.c. Plašāka informācija http://www.saulesclub.com/spa-lv . Tiem, kam patīk pārsteigt pēkšņi un negaidīti, aicinām mīļoto sievieti aizvest uz Balto kāpu sagaidīt saulrietu un sagādāt kādu pārsteigumu. Vai tas būtu piknika grozā paslēpts šampanietis vai pirmo pavasara ziedu pušķītis, vai nodziedāta dziesma, galvenais lai sirsnīgi un priecīgi aizvadīta svētku diena! Īpašā dāvana, ko es vēlētos saņemt, ir Amora bulta un loks. Bet, ja tā kaut ko reālu vēlētos, tad dāvanā vēlētos saņemt 2 biļetes uz 2.aprīļa koncertu Bīriņu pilī, kur uzstāsies džeza mūziķis Deniss Paškevičs.

Andra Magone, Attīstības vadītāja Cēsu TIC

Ja atļauts fantazēt, tad man romantika allaž ir saistījusies ar vārdu “jūra”. Mans 8.marts būtu izdevies, ja tajā dienā spīdētu pavasarīga saule, un es varētu doties pārgājienā gar jūru, pie reizes ieturot maltīti kādā no piejūras restorāniem vai kafejnīcām. Un jo tuvāk jūras malai – jo labāk! Mani ieteikumi lieliski pavadītam laikam Cēsīs – Cēsu Vīna bārs, Vidzemes koncertzāles 6.stāvā. Lieliska vieta 8.marta saulrieta vērošanai, labam vīnam un maltītei- ; 8.marts ir vēl pēdējā diena, kad apskatāma izstāde “Sarkanais un Melnais” Vaorāk informācijas šeit!. Cēsu Viduslaiku pils ir viena no romantiskākajām vietām Latvijā - Tā ir arī vieta romantiskām fotogrāfijām. Dzīvnieki allaž ir spējuši cilvēkos rosināt mīlestību, tāpēc “Rakši” - Īpaši – iespēja nobaudīt eksotisku saldo ēdienu “Kamieļmātes piena pankūkas”. Viesnīca romantikas baudīšanai ar SPA un izcilai maltītei ir Jonathan Spa hotel Uz Lenču ielas un Pils laukuma stūra atrodama romantiska izšūšanas darbnīca “Simtiem”un modes galerija “Zane Zaharova”. Tajā top Dorotejas rokdarbi un savus tērpus darina arī atzītā, romantikas iedvesmotā modes māklsiniece Zane Zaharova. Varat līdzdarboties paši vai vienkārši iegādāties kādu aksesuāru, kas sasildīs mīļotās sirdi.

Ilze Muceniece, Tūrisma speciāliste Jūrmalas TIC

Jūrmala ar saulrietu pludmalē jau pati par sevi atbilst vārdam “romantika”! Vakaru Jūrmalā iesaku sākt ar koncerta apmeklējumu – Dzintaru koncertzālē plkst. 19.30 spēlēs “Xylem TRIO”, kas apvieno unikālo taustiņinstrumentu, saksofona un marimbas/perkusiju skanējumu. Pēc koncerta noteikti iesaku doties romantiskā pastaigā pa apgaismoto pludmales celiņu no Dzintariem uz Majoriem. Mīlestība, protams, silda, tomēr pēc pludmales pastaigas, lai sasildītos, apmeklējiet viesnīcas “Baltic Beach Hotel” restorānu “View”, kas 8. marta vakarā piedāvās īpaši romantiskas vakariņas. Arī Asaros esošais restorāns “Prospekts 55” piedāvā romantiskas vakariņas šai vakarā no plkst. 19.00. Man pašai jau no bērnības ir siltas atmiņas par 8. martu, kad kaimiņu puikas visām pagalma meitenēm dāvāja ziedus, tādēļ šī diena man noteikti asociējas ar ziediem. Tieši tādēļ es teiktu, ka 8. martā no sava vīrieša sagaidu ziedus un patīkamu kopā būšanu – laiku, kas var būt pavadīts gan romantiskās vakariņās, gan nesteidzīgas sarunās vai vienkārši skatoties kādu jauku filmu.

Džeina Apsīte, Tūrisma speciāliste Gulbenes TIC

Padarīt 8.martu īpašāku kā citas dienas, iespējams, dodoties uz Kantes krogu, kurā šīs dienas vakarā būs iespēja pavadīt vakaru dzīvās mūzikas pavadībā, tāpat iespējams doties arī uz Stāmerienas pili, kur Trio Mediante uzstāsies ar koncertprogrammu "Ar Tevi". Esot Stāmerienā gardas vakariņas iespējams nobaudīt kafejnīcā "Sonāte". Sajust pavasara tuvošanos un padarīt dienu īpašāku iespējams arī dodoties izbraucienā zirga pajūtā saimniecībā "Pilssēta". Noslēgumā aicinām doties uz atpūtas kompleksu "Dīķsalas", kur iespējams atpūsties no dienas steigas karsējoties āra kubulā. Pati labprāt dotos uz „Vecgulbenes muižu”, tur ir ne tikai restorāns, kurā pavakariņot, bet arī spa procedūras, kas palīdzētu to izvērst vairāk piemērotu svētkiem.

Zane Vārna, Tūrisma organizatore Jēkabpils TIC

Es ieteiktu pāriem doties uz kādu kafejnīcu vai restorānu mūsu pilsētā, jo cik mēs esam kontaktējušies ar ēdināšanas uzņēmumiem, katram ir sagatavots kāds pārsteigums. 8.martā pilsētā ir skatāma filma „Svingeri”, 4.martā par godu sieviešu dienai notiek „Sieviešu dienas rallijs”. Vieta, kur pati vēlētos doties 8.martā un ieteiktu to arī citiem ir mūsu „Citrus SPA” tur ir gan pirtis, gan baseini, gan lielais peldēšanas baseins, var pierakstīties uz kādu masāžu. Vīriešiem ieteiktu pasniegt sievietēm ziedus vai aizvest viņas kādās romantiskās vakariņās. Mums pilsēta ir ļoti jauka vieta, kā lieliskais restorāns „Gaļas Nams”, ieteiktu aiziet uz turieni, kā arī iesaku nogaršot Jēkabpils delikatesi „Daugavas sams” un protams, iesaku kungiem godam iepriecināt dāmas sieviešu dienā.

Inita Kūlīte, Tūrisma speciāliste Valmieras TIC

8.martu aicinām atzīmēt Valmieras un apkārtējo novadu restorānos, kur ēdienkartēs būs īpaši piedāvājumi, piemēram, viesnīcas "Wolmar" restorānā "Agnese" notiks vakariņas gardēžiem-meistarklase piecās kārtās. Savukārt restorāns "Rātes Vārti" 10.martā ielūgs gardēžu vakariņās, kuras gatavos "Valtera restorāna" šefpavārs Valters Zirdziņš. Pirms svētku maltītes aicinām aplūkot gleznu, fotogrāfiju un arhitektūras izstādes Valmieras muzejā. Svētkiem veltīti pasākumi notiks ne tikai 8.martā, bet visas nedēļas garumā. 11. martā gaidāmas balles un koncerti, bet nedēļu varēs noslēgt ar vēlajām un bagātīgajām brokastīm Dikļu pils restorānā, kas ierindots augstajā 10.vietā Latvijas restorānu Ekselences TOP 30. Jāpiebilst, ka Valmieras restorānu gardās maltītes īpašos piedāvājumos aicināsim izbaudīt arī Valmieras Restorānu nedēļā no 8. līdz 14.maijam. Aktuālāko informāciju par pasākumiem atradīsiet www.visit.valmiera.lv.

Ilze Riekstiņa, Vadītāja Madonas TIC

Sieviešu dienas, 8.marta, tradīcijas stiepjas diezgan tālā pagātnē, mēs – šī paaudze - tās varam tikai censties saglabāt un turpināt. Būtu jauki, ja gan mājās, gan darba vietās vīrieši atcerētos visas tās labās tradīcijas un savas vīrišķīgās manieres, ja prastu iepriecināt sievietes ar skaistiem un krāšņiem ziediem, ar īpašu cieņas pilnu attieksmi. Vai kautvai to darītu vienkārši  ar elementāru pieklājību, lai prastu izcelt mūsu sievišķību un spētu sievieti novērtēt ne tikai 8.martā, bet arī jebkurā citā nedēļas dienā. Jaukus mirkļus tieši šajā dienā Madonā visām sievietēm sagādās izcilā ģitārista madonieša Mārča Auziņa solokoncerts “Viens”, uz kuru aicinu visus mūzikas cienītājus. Novēlu visiem lasītājiem jaukus svētkus un godam nosvinēt 8. martu! Vairāk informācijas par aktuālo Madonas novadā lasiet www.madona.lv

Liene Strazdiņa, Sabiedrisko attiecību speciāliste Jelgavas TIC

8.martā Jelgavas un apkārtnes uzņēmēji ir parūpējušies par īpašiem piedāvājumiem, lai ikvienam kungam atvieglotu pārsteiguma sagatavošanu savām mīļotajām sievietēm. Tā, piemēram, romantiskas vakariņas mūzikas pavadījumā piedāvās restorāns “Chocolate&Pepper”, kokteiļu vakars norisināsies ģimenes restorānā “Hercogs”, kā arī īpašs vakariņu piedāvājums sarūpēts atpūtas kompleksā “Grantiņi”. Bet kopā ar draudzenēm atzīmēt svētkus varēs ikviena dāma, apmeklējot dzejas pasākumus, dodoties īpašā Sieviešu dienas ekskursijā pa Jelgavu, kā arī Sieviešu dienai veltītā nūjošanas koptreniņā. Vairāk par piedāvājumiem var uzzināt mājas lapā www.visit.jelgava.lv. 8.martā aicinu ikvienu atcerēties apsveikt sev tuvās sievietes, pat tikai ar mīļiem vārdiem un sirsnīgu smaidu var iepriecināt jebkuru daiļo būtni!

Iveta Šņepste, Tūrisma ogranizatore Preiļu TIC

Preiļu un Riebiņu novada TIC iesaka 8.martu svinēt, baudot romantisku mūziku. Preiļu Kultūras centrā plkst.19 franču mūziķu duets  "RHIZOTTOME" atskaņos tradicionālo mūziku, paplašinot tās apvāršņus ar drosmīgām improvizācijām un mūsdienīgām aranžijām. Armella Dusē (akardeons) un Matjē Mecgers (saksofons) kopīgā saspēle un atskaņotā mūzika ir reizē jutekliska un enerģiska, līdz ar to romantisks noskaņojums svinīgajam vakaram tiks nodrošināts. Koncerts ir bez maksas. Pēc tam ir iespēja baudīt maltīti, piemēram, restorānā “Levaž”, latgaliskā tirdzniecības centra ŪGA picērijā/kafejnīcā vai citur. Jauniešiem noteikti patiks Preiļu kebabnīca HASANS. Tūristiem visos gadalaikos pastaigām iesakām Preiļu pils parku, jo jau gadu pils tiek rekonstruēta un pamazām atgūst savu kādreizējo daili. Parka kapela, kas ir pilnībā rekonstruēta, šogad svinēs 200 gadu jubileju – tā ir jāredz! Pati šajā dienā labprāt pa dienu pastaigātos svaigā gaisā kādā no parkiem. Vakaru labprāt pavadīšu ar savējiem, jo nākamā ir darba diena.

Guna Ķibere, Vadītāja Rūjienas TIC

Ielūdzam jūs Starptautisko Sieviešu dienu nosvinēt Rūjienā! Mēs svētkus sāksim atzīmēt jau 7. marta vakarā, kad Rūjienas kultūras namā, izskanēs Sieviešu dienai veltīts koncerts “Mūžīgais Unisons”. Pēc koncerta iesakām savas mīļās sievietes aizvest uz viesu namu “Lauvas līcis”, kur izbaudīt nesteidzīgu vakaru ar glāzi šampanieša un tulpju klēpjiem.
 8. martā iesakām apmeklēt Rūjienas Izstāžu zāli, kur pašlaik apskatāma Marikas Grūsles personālizstāde- ,,Diagnoze". Pēc izstādes apmeklējuma, aicinām doties pastaigā pa Rūjienu, izbaudot mazpilsētas burvību, apmeklēt mazos veikaliņus un amatnieku darbnīcas. Dienas izskaņā  varēsiet sevi iepriecināt baudot garšīgu ēdienu  kafejnīcā ,, e.d.a." vai kafejnīcā “Trīs draugi”.
Uz tikšanos Rūjienā!


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 23.03.2024 Atvērtā ekskursija Līgatnē! Cēsu TIC
Aicinām ikvienu interesentu doties aizraujošā ekskursijā pa Līgatni un iepazīt Līgatnes auduma-tūbas stāstu! | Skatīt vairāk
Latvija 6 EUR
Lieldienas Rīgas Motormuzejā Motormuzejs
Aicinām apmeklēt Rīgas Motormuzeju Lieldienu brīvdienās! 29. martā būs iespēja piedalīties Lieldienu aktivitātēs - olu meklēšanā muzeja | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 23.03.2024 SARUNAS “Krauze pret Krauzi” Jaunmoku pilī Tukuma TIC
23. martā pulksten 19.00 Jaunmoku pils Kolonnu zālē iemīļotas TV ētera personības, brāļi Arnis un Valters Krauzes, aicina uz jautru sarunu vakaru. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 23.03.2024 Laivošanas sezona sākusies Madonas TIC
Ieplāno brīvdienu izbraucienu ar ģimeni vai draugiem un nobrauc kādu posmu pa upi pie Madonas! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Ventspils TIC
,


Trakai TIC
,


Rija Domus Hotel
,


Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45866394sec.