Ko par tūrisma aģentūru «Laimtūre» saka interneta komentētāji?

Ceļojumu aģentūrai «Laimtūre» ir ārkārtīgi koša mājaslapa un arī tikpat košs ceļojumu piedāvājums - kopumā šī aģentūra savā mājaslapā piedāvā iegādāties 114 dažādus ceļojumus. Iespējams izvēlēties starp ceļojumiem autobusos pa teju visu Eiropu, čarterlidojumiem uz siltākām zemēm vai pat doties eksotiskos ceļojumos uz tādām valstīm kā Meksika vai Ķīna. 

Aģentūra kopumā darbojas jau vairāk nekā 16 gadus un pati sevi dēvē par vienu no vadošajiem tūroperatoriem Latvijā. Sezonas izskaņā arī redzams, ka norisinās gana aktīva ceļojumu izpārdošana - dažādi ceļojumi pieejami par īpaši patīkamām cenām. Kā piemēram, uz Polijas Tatriem iespējams doties 4 dienu ceļojumā par 108 eiro (iepriekšējo 169 eiro vietā). Tāpat 5 dienu ekskursija uz Sanktpēterburgu vairs maksā tikai 160 eiro - iepriekšējo 210 vietā.

Lai pārliecinātos ko par "Laimtūre" saka interneta lietotāji, raudzījāmies starp atstātājiem vērtējumiem viņu "Facebook" lapā. Tur ceļojumu aģentūrai seko vairāk nekā 3200 cilvēku un regulāri tiek ievietoti interesanti piedāvājumi.

Kopumā "Laimtūrei" Facebook atstāti 20 vērtējumi, kas vairums ir augstākie - 17 cilvēki novērtējuši ar 5 zvaigznēm jeb "izcili", vēl divi - ar 1 zvaigzni, bet 1 - ar vērtējumu 3 jeb "vidēji". Šie vērtējumi veido vidējo rādījumu 4,5.

Cilvēki, kas "Laimtūres" ceļojumus novērtē visaugstāk, pārsvarā uzsaka braucienus tieši uz Sanktpēterburgu. Tie tiek novērtēti ar vārdiem "brīnišķīgi" un "izdevies". Tāpat ceļotāji slavē aģentūras kompetentos gidus un šoferus, kas brauc droši - un ievērojot ceļu satiksmes noteikumus.

Savukārt raugoties uz negatīvajiem vērtējumiem - kāda sieviete uzsver, ka par neatmaksātu ceļojumu tai nav atgriezta nauda, tomēr uz šo komentāru "Laimtūre" atbildējusi, ka maksājums ir veikts - un aicinot sazināties ar viņiem, ja nauda neesot saņemta.

Pēc komentāriem var arī secināt, ka "Laimtūre" gana operatīvi tiek galā arī ar dažādām ķibelēm, jo salūzuša autobusa gadījumā situācija atrisināta 40 minūšu laikā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 05.04.2024 Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā TAKA
Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā. Pieteikšanās līdz 5.aprīlim. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.77654314sec.