Vīrs, kurš laimēja labāko darbu visā pasaulē nu ir atradis vēl labāku!

Vīrs, kurš 2009. gadā laimēja labāko pasaules darbu, tropiskās salas uzraugs, nu ir atklājis, ka ir mainījis savu darbu.. pret kādu daudz labāku!

Anglis Bens Southall 2009. gadā satricināja visus sociālos tīklus, jo uzvarēja 34 000 pretendentu konkursa uz Hamiltona salas uzrauga pozīciju. Hamiltona sala atrodas blakus Lielajam Barjeru Rifam, Austrālijas teritorijā. Taču, kad darba līguma termiņš bija beidzies, Bens nevēlējās atgriezties savā ikdienas dzīvē.

Un tā, kopš 2010. gada anglis Bens, kopā ar savu sievu Sofiju, saņem algu par to, ka viņi ceļo apkārt pasaulei un raksta savu ceļojumu blogu, kura nosaukums ir Best Life In the World (Labākā dzīve pasaulē).

Pāris izvirza sev dažādus mērķus, metas tos izpildīt un dokumentē viņu piedzīvojumus. Daži no viņu veiktajiem piedzīvojumiem ir braukšana ar longbordu pa Tasmāniju un 54 000 kilometrus gara ceļa veikšana no Singapūras līdz Londonai sinepju krāsas Landrover automašīnā.

Kā galveno veiksmes avotu Bens min sava darba mērķtiecību, sakot, ka tas ir visnotaļ stilīgi – strādāt ceļojot apkārt pasaulei ar savu mīļoto un saņemt par to naudu.

Sofija 2017. gadā Februārī veic 1000 kilometrus garu ceļojumu pa Tasmāniju, viņas mērķis – veikt šo ceļojumu izmantojot tikai longbordu (gara izmēra skrituļdēli)

Sekojiet viņu blogam šeit!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Uzņēmumi


Estravel Latvia
,


Kaļķu vārti
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Novatours
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14397693sec.