Romantiska viesnīcu ķēde viesiem, kas piedzīvo šķiršanos, sola kompensāciju

Laulības šķiršana jebkuram cilvēkam var būt gan emocionāli, gan finansiāli sāpīga. Tāpēc kāda viesnīcu ķēde Zviedrijā vēlas šo procesu kaut nedaudz mīkstināt. Ja pāris šķir savu laulību gadā, kas seko pēc viesošanās viesnīcā, šī viesnīcu ķēde sola atmaksāt atpakaļ naudu par apmešanos.

Viesnīcu ķēdei "Countryside Hotels" pieder 40 viesnīcu visā Zviedrijā, un zīmola īpašnieki atzīst – viņi cer, ka šāds piedāvājums mudinās pārus, kas radušās grūtības laulības dzīvē, censties attiecības saglabāt un uzreiz nešķirties.

"Mēs savās viesnīcas un savrupmājās visapkārt Zviedrijai esam uzņēmuši neskaitāmus pārus un zinām, cik ļoti nozīmīgi ir reizēm tikt prom no visiem darbiem un ikdienas problēmām, lai veltītu laiku viens otram," stāsta "Countryside Hotels" mārketinga vadītāja Anna Madsena laikrakstam The Local.

Taču, ja tomēr aizkļūšana prom nepalīdz, un pāris tomēr laulību šķir pēc viesnīcas apmeklējuma vai sekojošā gada laikā, viesnīca atmaksās naudu, kas samaksāta par viesnīcā aizvadītām divām naktīm. Taču pāriem šī iespēja jāpiesaka jau rezervējot vietu viesnīca, kā arī pēc laulības šķiršanas viesnīcai jāiesniedz dokuments, kas apliecina laulības šķiršanu.

Savukārt tikmēr citur Eiropā viesnīcas atalgo savus viesus par gluži pretēju darbību. Piemēram, Itālijā vairākas viesnīcas saviem viesiem uzturēšanos viesnīcā tad, ja tie sava apmeklējuma laikā ir kļuvuši par topošajiem vecākiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 23.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 21.04.2024 Balle ar grupu “Džentlmeņu špagats” Valmieras TIC
20.aprīlī pl.21.00 aicinām piedzīvot pavasara izjūtas un ļauties dejām Pavasara ballē kopā ar grupu “Džentlmeņu špagats” Kocēnu Kultūras | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.77430701sec.