Piecas romantiskākās pilsētas pasaulē

Ir dažādas formas romantika – šokolāde tiks augsti novērtēta vienmēr. Tomēr nekas nelīdzinās divvientulībā pavadītam laikam romantiskā ceļojumā. Šis apgalvojums ir patiess tad, kad ceļojat uz vietu ar apbrīnojamiem skatiem, neaizmirstamām aktivitātēm un lieliskiem restorāniem.

Šīs piecas pilsētas piedāvā šo visu un pat vairāk, tāpēc tās ieņem piecas pirmās vietas šajā topā.

San Francisko, Kalifornijas štatā, ASV

Ar tai raksturīgajām Viktorijas laika rindu mājām, kas apvienotas apburošās apkaimēs, skaistām pludmalēm un brīnišķīgiem restorāniem uz katra stūra, San Francisko ir lieliska pilsēta, kurā iemīlēties atkal un atkal. Ieteikts apmeklēt Šekspīra puķu dārzu, doties izbraukumā vēsturiskajā trošu vagoniņā, kā arī mieloties ar Kalifornijas garšām prāmju ēkas ēdiena hallē. Tāpat no Koita torņa iespējams apbrīnot lieliskus un neaizmirstamus skatus uz pilsētu.

Kankūka, Meksika

Ar baltu smilšu pludmalēm, kokteiļiem ar lietussargiem, kas pasniegti pie okeāna, neaprakstāmu SPA pieredzi, izcilu jūras velšu piedāvajumu un neaizmirstamiem saulrietiem, Kankūnā ir viegli ļauties mīlestībai.

Ņujorka, ASV

Šī pilsēta ir pasaules ceļotāju un mīlētāju meka. Par to ir uzņemti tik daudz filmu un seriālu, ka teju uz katra pilsētas stūra iespējams atrast kādu atmiņu. Tāpat pilsētā ir ārkārtīgi daudz piecu zvaigžņu restorānu, dizaineru veikalu un mākslas muzeju, kas atpūtu pilsētā padara par tik ļoti ekskluzīvu. Iesakām romantikai ļauties Čelsī rajona tirgus mazajās ēdnīcās, doties cauri Centrālparkam zirgu pajūgā, apbrīnot pilsētu no Empire State Building augšas, kā arī vērot teātra mākslu Brodvejas teātros.

Parīze, Francija

No franču valodas līdz ēdienam – Parīze ir tik romantiska, cik vispār pilsēta var būt. Apmeklētāji no visas pasaules dodas uz Francijas galvaspilsētu, lai malkotu vīnu Eifeļa torņa pakājē, rokās sadevušies dotos pastaigā Sēnas upes krastos, kā arī censtos atklāt Monas Lizas noslēpumainā smaida iemeslu. Esot Parīzē, neaizmirstiet Eifeļa torni aplūkot naktī, apēst karstu – tikko ceptu kruasānu un arī aizbraukt līdz Versaļas pilij.

Venēcija, Itālija

Iedomājies šo skatu – sava mīļotā cilvēka apskāvienos gondolā braukt pa klusu kanālu saulrieta gaismā un gondolas vadītāja dziesmas pavadījumā. Diezgan vilinoši, vai ne? Bet tā ir ikdiena Venēcijā, jo šī pilsēta izstaro romantismu.

Mīlnieki ir ielūgti apmaldīties pilsētas mazajās ieliņās, aplūkot Gotiskās arhitektūras mākslas darbus, kā arī savu mīlestību apliecināt ar skūpstu zem Sigsa tilta. Leģenda vēsta, ka mīlestība, kas tā apliecināta, turpināsies mūžīgi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.2546339sec.