Izbaudi Zviedriju - visa valsts ievietota «AirBnb» sarakstā (VIDEO)

Apmeklē Zviedriju un izbaudi to gandrīz vai kā vietējais, izmantojot "AirBnb". Šis portāls ir atzīts un pieprasīts ceļotāju vidū ne tikai Zviedrijā, bet arī Latvijā. Proti, tas piedāvā tūristam ceļojuma laikā apmesties viesu namā vai kāda cilvēka izīrētā dzīvoklī, istabiņā. Tāpat tas piedāvā pārnakšņot tādās unikālās naktsmītnēs kā villās, vecās pilīs, stilīgos birojos vai pat noliktavās.

Taču, par pārsteigumu visiem, šobrīd "AirBnb" portālā ievietota nevis kāda zviedru villa, bet gan pati visa valsts!

Apskatot tieši Zviedriju kā iespēju ceļotājiem izbaudīt tās patieso vidi un dzīvošanas apstākļus, tad naktsmītņu piedāvājuma klāsts neliks vilties – teju visā Zviedrijā ir iespēja apmesties uz nakti, izmantojot "AirBnb". Šī unikālā iespēja ir pateicoties Zviedrijas konstitūcijā pieņemtajām cilvēku tiesībām brīvi klejot. Šīs tiesības paver unikālas iespējas izbaudīt valsts skaisto un neparasto dabu, iepazīt, kā dzīvo vietējie iedzīvotāji, uzzināt iespējams vairāk par viņiem pašiem, gūt kontaktu.

Zviedrijas daba nebeidz pārsteigt, tur tiešām ir ko izpētīt un no kā gūt neaizmirstamus iespaidus. Tur apvienojas gan augstās kalnu virsotnes ar plašumiem, ko klāj meži, gan teritorijas ar pļavām un arī pat unikāli arhipelāgi, kur viens no lielākajiem ir Stokholmas arhipelāgs. Un tieši pateicoties Airbnb piedāvātajām iespējām ceļotāji var pabūt vairākās no tām, neuztraucoties, vai tuvumā ir kāda viesnīca vai nav.

Tāpat "AirBnb" piedāvā ceļotājiem iespēju apmesties uz nakti ar telti ar nosacījumu, ka kā telts novietni nedrīkst izvēlēties privātu zemi, ievērojot attālumu 70 metri no dzīvojamo māju teritorijām un apstrādātām zemēm.

Ievērojot šos nosacījumus, ceļojums tiešām var sniegt tik daudz vērtīga, proti, izbaudīt no visas sirds cilvēka rokas neskarto dabu un tās vērtības.

Vairāk informācijas vari iegūt, apmeklējot Zviedrijas AirBnb lapu.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 18.04.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 19.04.2024 Ballīte retro noskaņās Baltic Beach Hotel & SPA
19. aprīlī aicinām ikvienu ballēties gribētāju uz “View Restaurant – Saefood & Grill”, kur visu laiku karstākos deju hitus publikai piedāvās DJ | Skatīt vairāk
20 EUR
Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.25599289sec.