Ja meklē prieku un piedzīvojumus savā dzīvē - brauc uz kādu no šīm laimīgajām zemēm [1]

Ceļošana spēj darīt cilvēkus priecīgus! To atzīst gan paši ceļotāji, gan arī psihologi, jo pētījumi rāda, ka pieredze, kas gūta prom no mājām, un pats atgriešanās brīdis spēj iepriecināt cilvēkus un uzlabot viņu noskaņojumu!

Tomēr eksperti arī spriež, ka liela nozīme ir ne tikai ceļošanai pašai par sevi, bet tam uz kurieni dodies. Kā vietas, kas spēj darīt laimīgus, tiek uzskatītas tās, kurās dzīvo priecīgi un pozitīvi cilvēki, tur valda labklājība. Līdz ar to šajās valstīs dzīvojošajiem ir laba fiziskā veselība, finansiāla stabilitāte.

Tomēr tas, kas dara laimīgus vietējos iedzīvotājus nebūs tas, kas priecēs tūristus. Ceļotāji alkst atpūtu, piedzīvojumus, pieredzes bagātināšanu! Tāpēc ir apkopotas valstis, kuras kā uzskata laimes pētnieki un eksperti, atpūtas braucienus padara neaizmirstami laimīgus!

Ņūfaundlenda un Labradora, Kanāda

Kanādas iedzīvotāju laime iespējams slēpjas tajā, ka valsts iedzīvotājiem ir augsta uzticība pret varas pārstāvjiem un ir laba veselības aprūpe. Savukārt tūristus šeit sajūsminās pasakaini skaistās dabas ainavas!

Foto: Pixabay.com

Šanhaja, Ķīna

Iemesls, kāpēc laiks, ko pavadīsi Šanhajā spēs tevi ielīksmot, ir tās straujā ekonomiskā izaugsme. Skaista un sakārtota vidē iepriecina cilvēkus – kā vietējos, tā tūristus!

Foto: Pixabay.com

Orhūsa, Dānija

Dodoties ceļojumā uz Orhūsu – tie, kuri padarīs to laimes un prieka pilnu, būs vietējie iedzīvotāji! Jo pētījumi liecina, ka stresu ceļojumos rada, nedrošības sajūta, kad nezini neko par vietu, kur atrodies un jūties kā svešais šajā vidē. Pretēji ir Orhūsā, jo dzīvo galvenokārt gados jauni un visnotaļ pozitīvi cilvēki un liks tev justies kā vienam no savējiem!

Foto: Pixabay.com

Madagaskara

Šī vieta tiek uzskatīta teju par laimes epicentru, jo it nekas, ko pieredzēsi Madagaskarā, nebūs iespējams dabīgajā vidē, ikdienas dzīvē savā dzimtajā valstī.

Foto: Pixabay.com

Havaju salas

Tas noteikti neizbrīna, ka brauciens uz Havaju salām spēj cilvēkus padarīt laimīgus! Tomēr svarīgi ir atzīmēt tās dabas bagātības, kas rotā šo saules pielieto zemi, jo tas nav mākslīgi radīts skaistums, kas to padara tik ievērojamu!

Foto: Pixabay.com

Bordo, Francija

Bordo ir ostas pilsēta Francijā vien divu stundu brauciena attālumā ar vilcienu no Parīzes! Turklāt, tā ir iekļauta arī UNESCO Pasaules kultūras mantojuma sarakstā. Bordo tūristiem ir patīkama ar savām ne pārāk aukstajām ziemām, siltām vasarām un ērtu piekļuvi gan kalniem, gan piekrastei.

Foto: Pixabay.com

Telluride, Kolorādo

Kolorādo un aktivitātes svaigā gaisā iet teju roku rokā! Pasaules klases slēpošanas iespējas, klintīs kāpšana, riteņbraukšana, zvejošana un vēl daudz ko citu ir iespējams piedzīvot un izbaudīt, braucot uz Kolorādo! 

Foto: Pixabay.com

Bermuda

Bermudā ir teju viss, ko var vēlēties laiskai atpūtai – balto smilšu pludmales,  tirkīzzils ūdens, golfa laukums! Tas viss pieejams viens īsā brauciena attālumā ar riteni no naktsmītnes starp pasteļtoņos krāsotām māju fasādēm.

Foto: Pixabay.com

Matēra, Itālija

Brauciens uz Matēru mūsdienās ir kā atgriešanās atpakaļ vēsturē. Tomēr tā spēj priecēt, vienlaikus bagātinot pieredzi!

Foto: Pixabay.com

Hjūstona

Hjūstona ir pilsēta, kur tiek ignorēti daudzi stereotipi! Tūristi šeit var justies brīvi un ir aicināti izbaudot kulinārijas dažādību, kas šeit vienlīdz labi sader!

Foto: Pixabay.com

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 nja 06/19/2017 11:52 patīkama ar savām ne pārāk augstajām ziemām ... nez, kādas tad ir zemās ziemas????
Turklāt arī NEBŪS raksta kopā, nevis ne būs :(

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 21.03.2024 Pirts rituāli pie Dzintras Abarones TAKA
Pirts rituāli un meistarklases dažādiem pasākumiem .Meistarklašu formāti parasti pielāgoti atbilstoši pasūtītāja vēlmēm. | Skatīt vairāk
Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.03.2024 - 23.03.2024 Starptautiskais zvaigžņu festivāls Liepājas reģiona TIB
Liepājas Starptautiskajā zvaigžņu festivālā, 15. martā koncertzāles “Lielais dzintars” ar džeza programmu publiku priecēs “Trio Elpo”. | Skatīt vairāk
Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.72142291sec.