Labi ne vienmēr nozīmē dārgi! Stilīgas naktsmītnes par pievilcīgām cenām - 1.daļa

Nu jau pagātnē paliek laiki, kad lēta naktsmītne jeb hostelis parasti nozīmēja diezgan nožēlojamus nakšņošanas apstākļus. Noplucis interjers, pārāk brīva attieksme pret higiēnas prasībām, vienaldzīgi darbinieki, nepatīkami kaimiņi – gan ložņājoši daudzkājaini, gan iereibuši un nekulturāli divkājaini – tā jau ir hosteļu realitātes vakardiena. Šodiena – tā bieži vien ir ne tikai komfortabla nakšņošana tīrā gultas veļā un nesen remontētā interjerā, bet arī brīva pieeja Wi-fi, gardas brokastis no vietējiem produktiem un ļoti laipni saimnieki, kas sniedz arī vērtīgus padomus. Un tas viss turklāt par ļoti pievilcīgu cenu. Iepazīstināsim jūs ar dažām šādām vietām dažādās pasaules malās – vietām, kuru apmeklējums kļūs par patīkamu piedzīvojumu un liks jums mainīt savus priekšstatus par dzīvi hostelī.

Equity Point Marrakech, Maroka

Klasiska austrumu rijādas tipa mītne ar Andalūzijas stila piesitienu, atrodas pašā Marakešas vēsturiskajā centrā. Viesi var veldzēties peldē pagalma baseinā, un pusdienot uz terases īstas marokāņu tautas mūzikas pavadībā. Saimnieki palīdzēs jums arī orientēties sarežģītajos Marakešas tirgus labirintos, un sniegs citu vērtīgu informāciju. Var noorganizēt arī izbraukumus tuksnesī un vietējās pavārmākslas nodarbības. Ja Marakeša neietilpst jūsu tuvākajos ceļojumu plānos, der paturēt prātā ka šim pašam kvalitatīvajam zīmolam Equity Point ir viesu nami arī Barselonā, Lisabonā, Londonā, Prāgā un Venēcijā.   

Jungle Hostel, Vagatora, Goa, Indija  

Populārā Goa kūrorta ziemeļu galā atrodas idilliska vieta, kur burtiskā nozīmē satiekas džungļi un okeāns. Jungle hosteļa viesi rītu sāk ar saullēkta jogu uz terases, tad ietur brīnumgardas brokastis un dodas savās patīkamajās dienas gaitās – kurš baudīt pludmales priekus, kurš īrēta rollera mugurā apbraukāt tuvāko apkārtni. Vakaros sezonas laikā pludmalē notiek arī ballītes, taču hostelī vienmēr valda miers. Un gultasvieta kopējā istabā šai paradīzē maksā tikai 7 dolārus par nakti.

The B.I.G., Keiptauna, Dienvidāfrika

Hostelis ir tik gaumīgi un mākslinieciski iekārtots, ka tā vien prasās piemirst, ka neatrodaties greznā un dārgā viesnīcā. Hosteļa īpašniece pati ir ceļotāja ar lielu pieredzi, un šeit viņa īstenojusi savu sapni par ideālu naktsmītni –  sākot no labi aprīkotas virtuves, līdz labierīcībām pretim katrai kopējai istabai. Viesi, līdzīgi kā vietējie, ietur uz grila pagatavotas maltītes, un veldzi no karstuma atrod peldbaseinā. Vēl viens pluss, ka hostelis atrodas kājām sasniedzamā attālumā gan no pilsētas centra, gan skaistākajām pludmalēm. 

Caveland, Santorini sala, Grieķija

Alu un terašu komplekss unikālajā Santorini ainavā ir tik autentisks, cik vien var būt. Dabīgos balto klinšu veidojumus papildina cilvēku veidotas grotas, kas reiz tālā pagātnē izgrebtas 3600 gadus vecā vulkāniskajā iezī. Par naktsmītni ir pārvērsta 18.gadsimta vīna darītava. Visapkārt zied un smaržo citronu, apelsīnu, granātu, bumbieru, vaniļas un pistāciju koki, bet pati akmenī un kokā veidotā mītne izkrāsota jūras zilos, koraļsarkanos un saules dzeltenos  toņos. Viesiem atliek vien to visu baudīt, un atpūšoties pie viena no salas lielākajiem peldbaseiniem, kalt turpmāko ceļojumu plānus.

Jumbo Stay, Stokholma, Zviedrija

Aviācijas entuziastus droši vien neatstās vienaldzīgus iespēja pavadīt nakti īstā 1976.gada Boeing 747-212B kabīnē! Šādu asprātīgu naktsmītnes risinājumu piedāvā Arlandas lidostā Stokholmā. Pavadiet neaizmirstamu nakti, lūkojoties uz pasauli no pilota vietas, bet tikai tepat uz zemes. Un neuztraucieties, guļvietas ir pietiekami plašas un ērtas.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 05.04.2024 Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā TAKA
Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā. Pieteikšanās līdz 5.aprīlim. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17118287sec.