Vācijā kādu advokātu apgrūtina ar neskaitāmām picu piegādēm

Ir patīkami saņemt sevis pasūtīto picu, jo tas nozīmē, ka izsalkuma brīdis tūlīt beigsies. Tomēr īpaši patīkami nav tad, kad saņem picu, kuru neesi pasūtījis un par to tev prasa samaksāt...

Ar šādu situāciju sastapies kāds vācu advokāts, kurš saņēmis pat ne tikai vienu nepasūtītu picu, bet gan aptuveni 100, kas tika piegādātas uz viņa biroju.

Mistera Gvido Grolles vārdā tikuši veikti neskaitāmi picu pasūtījumi internetā un tajos arī tika precīzi norādīta advokāta darba adrese un viņa personas informācija. Pasūtījumi bijuši tik īsti, ka nevienai no picu piegādes kompānijām nekas nav licies aizdomīgi - tās vienkārši picas piegādājušas.

Interesanti ir tas, ka nākamajā dienā Dortmundē bāzētais advokāts turpināja saņemt ēdiena piegādes - piemēram suši un slavenās vācu desiņas "currywurst".

Atgadījumu izmeklē policija, kas vēstī, ka Vācijā ir likums, kas aizliedz šādi darīt - izmantot citas personas privātos datus, lai veiktu tiešsaistes pasūtījumus. Policija gan uzskata, ka šāda rīcība varētu būt no kāda neapmierināta advokāta klienta puses, tomēr pagaidām vainīgo nav atradusi.

Tā kā pats advokāts par picām nav maksājis neko, visi zaudējumi palikuši pie picu kompānijām, advokātam radot tikai nedaudz nepatīkamas situācijas.

Minētajā rītā Grolles kungs aptuveni 27 minūšu laikaposmā saņēmis 15 dažādas picas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Īpaši piedāvājumi 𝐮𝐳 𝐌𝐚𝐝𝐞𝐢𝐫𝐮 Latvia Tours
Lieliskie klimatiskie apstākļi padara šo salu par īstu floras paradīzi. Šeit arī atrodas viens no skaistākajiem pasaules botāniskajiem dārziem Jardim | Skatīt vairāk
no 745.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50336099sec.