Kā izcilu galamērķi SPA un ēdiena baudītājiem rudens sezonā sevi piesaka Pērnava

Patīkama atvaļinājuma pavadīšanai ne vienmēr ir jārezervē veselas nedēļas un jādodas garos ceļojumos ar lidmašīnu. Tepat tuvumā ir Igaunijas vasaras galvaspilsēta Pērnava, kas piedāvā patīkamas atpūtas iespēju arī rudenī. Pērnavas moderno SPA, mājīgo kafejnīcu un restorānu izbaudīšanai ir jāieplāno tikai dažas brīvas dienas, un tikai divu stundu brauciena attālumā atvaļinājums var sākties!

Pērnava ir Igaunijas SPA galvaspilsēta

Pērnavā ir visvairāk SPA Igaunijā. Ar septiņām lielākām un mazākām SPA viesnīcām Pērnava pēc to skaita uz vienu iedzīvotāju ir priekšgalā visai pasaulei. Ja viskarstākajā pērtuvē viesi var uzturēties vairāk nekā 100 grādu karstumā, tad visaukstākajā saunā ir līdz mīnus 120 grādu temperatūra.

Pilsētai ir vairāk nekā 175 gadu sena kūrorta vēsture. Pirmā peldiestāde Pērnavā tika atklāta 1838. gadā, kad peldviesu ievešanai ūdenī izmantoja lepnus koka ratus. Pašlaik pilsētā ir vairākas mūsdienīgas SPA viesnīcas, kuras var izmantot kādreizējās privātās peldēšanās vietā – kūrorta pilsētas tradīcijas joprojām tiek godātas, tikai ir pievienotas mūsdienu ērtības.

Pussimts kafejnīcu un restorānu

Pērnavā ir gan kafejnīcas ar mājīgu auru, gan smalki restorāni, un, ja ir vēlēšanās, var ieturēties pat elegantas villas gaisotnē. Viesiem piedāvā tīras ziemeļvalstu garšas, pikantas garšas mežonīgo rietumu stilā, no populārās Vidusjūras virtuves iepazītos ēdienus, kā arī maltītes Kaukāza tradīcijās. Pēdējos gados, lai veicinātu šejienes ēdienu kultūru, Pērnavā darbu ir sākuši vairāki izcili pavāri.

Lielu daļu maltīšu vietās izmantojamo izejvielu piegādā vietējie zemnieki, reģionā ir arī savi vīna un sidra ražotāji. Vasarās viesi ir iecienījuši terases pludmales apkārtnē, visu gadu – mājīgās kafejnīcas un restorānus. Pavāri kopīgi strādā, lai atrastu ceļu uz ikviena apmeklētāja sirdi. Neviens atvaļinājums Pērnavā nevar tikt pavadīts bez kafejnīcas vai restorāna apmeklējuma.

Ir labi zināt, ka no Rīgas jūs nonāksiet modernās Pērnavas viesnīcās un SPA gandrīz tādā pašā laikā, kas, braucot uz dienvidu zemēm, tiek patērēts, lai no lidostas drošības kontroles nokļūtu lidmašīnā. Braucot uz Pērnavu, varat pavadīt atvaļinājumu bez lidojuma noguruma.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47061491sec.